Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Til oss - fra de eldste // Ikke glem å danse

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 1. February 2024
Open from 18:00 to 20:00

Bli med Astrid Overaa på en fortelling om livet og alt vi må gjøre før vi tror det er for sent. Forestillingen er en bridgeblanding av sang og musikk, latter og ettertanke. Historiene er hentet fra Linn Skåbers populære bok Til oss – fra de eldste, og Astrids egne betraktninger om å eldes.

“De gamle bør være mer med de yngre, slik at de yngre blir bedre yngre, og de gamle bedre gamle”.

I denne forestillingen får vi høre ulike historier fra levde liv. Noen savner en å sitte på verandaen med og drikke Irish Coffee, og mange lengter etter venner og familiemedlemmer som har gått bort. Noen har begynt å glemme, mens andre kanskje finner kjærligheten i godt voksen alder. Om de tørr da. Og noen ønsker seg rett og slett en bruksanvisning, fra Claes Ohlson eller Gud eller hvem som helst som har det, på hvordan leve som gammel.

“Å se seg i speilet er en overraskelse hver dag. Man forventer å se seg selv, og så kikker en ukjent gammel dame på deg”.

Astrid Overaa og Linn Skåber har jobbet tett sammen i mange år, blant annet med Linn som tekstforfatter for suksessforestillingene S - M - XL. For noen år siden fabulerte de sammen rundt livet, døden, kjærligheten - og kommende prosjekter. Etter dette har Linn utgitt flere bøker, hvor den nyeste utgivelsen er «Til oss - fra de eldste». «Jeg ELSKER bøkene til Linn Skåber! Og nå er jeg så heldig at jeg får gjøre noen av tekstene hennes til mine»​, sier Astrid

“Tenk hvordan noen tilfeldige møter med mennesker på en fest i 40-årene kan bli det du gleder deg mest til på en vanlig torsdag ettermiddag i 80-årene”.

Forestillingen passer for både gamle og unge – og gjerne gamle og unge sammen.

Dørene åpner 18:00
Start 19:00

Bli med Astrid Overaa på en fortelling om livet og alt vi må gjøre før vi tror det er for sent. Forestillingen er en bridgeblanding av sang og musikk, latter og ettertanke. Historiene er hentet fra Linn Skåbers populære bok Til oss – fra de eldste, og Astrids egne...

Student
150,00 NOK
Teatervenn
220,00 NOK
Honnør
SOLD OUT
240,00 NOK
Ordinær
300,00 NOK