Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Kråen Gard AS

Juleshow på Larsnes, med Oskar Fjørtoft Sandanger og vener

http://www.kraengard.no
Organizer Kråen Gard AS
Venue Larsnes Kråen Gard
Date 29. December 2023
Open from 19:00 to 02:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Vi inviterer inn til juleshow på Kråen gard, fredag 29.desember. Den beste måten å bruke romjula på, er å LE! Difor har vi satt saman eit gøyalt humorshow til deg, for å avslutte året på best mogleg måte. Oskar Fjørtoft Sandanger har invitert med seg gode og morsomme folk, for å lage eit heidundrandes show for deg. Det blir sang, standup, impro og kanskje nokre rare bygdekarakterar?

Oskar Fjørtoft Sandanger jobbar som programleiar i NRK P3, og som komiker på scener som Nieu scene og Det Andre Teatret. Han er aktuell med showet sitt «Steikje Løye» og er også programleiar i podkasten «Ta vare- med Hannah og Oskar». Først og fremst er Oskar ein stolt Sunnmøring, og ein stolt Larsnesing!

Dei andre komikarane på scena er:
Andrè Ulveseter - Han er ein komiker busatt i Ålesund. Han er om dagen aktuell med soloshowet sitt "Melankomiker", og er ein annerkjent standup-komiker som har opptrådt på mange scener i Norge.
John Gunnar Edvinsen- Han er tidligare kjent på Sunnmøre for sine herlige karakterar i "Sommarshow på Larsnes". Utenom dette er han manusforfatter for "Neste sommer" som ruller og går på TV-skjermen.
Jesper Lange - Improvisatør, komiker og ein kløppar på parodi. Han er kjent frå VGTV sin serie "Ikke lov å le på hytta", som "Folkets deltaker".
Kim Sætre - Gursking. Mest kjent for sin geniale karakter i Kong Arthurspelet: "Gneildre".

Dørene opnar kl 19:00 Showstart 20:00
18 års aldersgrense
Arrangementet er sponsa av Sparebanken Møre og Larsnes Mek

Vi inviterer inn til juleshow på Kråen gard, fredag 29.desember. Den beste måten å bruke romjula på, er å LE! Difor har vi satt saman eit gøyalt humorshow til deg, for å avslutte året på best mogleg måte. Oskar Fjørtoft Sandanger har invitert med seg gode og morsomme...

Juleshow på Larsnes, med Oskar Fjørtoft Sandanger
Vi inviterer inn til juleshow på Kråen gård, fredag 29.desember. Den beste måten å bruke romjula på, er å LE! Difor har vi satt saman eit gøyalt humorshow til deg, for å avslutte året på best mogleg måte. Oskar Fjørtoft Sandanger har invitert med seg gode og morsomme folk, for å lage eit heidundrandes show for deg. Det blir sang, standup, impro og kanskje nokre rare bygdekarakterar? Oskar jobbar som programleiar i NRK P3, og som komiker på scener som Nieu scene og Det Andre Teatret. Han er aktuell med showet sitt «Steikje Løye» og er også programleiar i podkasten «Ta vare- med Hannah og Oskar». Først og fremst er Oskar ein stolt Sunnmøring, og ein stolt Larsnesing! Andre komikarar blir annonsert fortløpende.
See more
SOLD OUT
200,00 NOK