Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Asap Booking

Paal Flaata Julekonsert i Kilebygda Kirke

Organizer Asap Booking
Venue Kilebygda Kirke
Date 22. December 2023
Open from 17:30 to 20:00

Paal Flaata. - Julekonsert i Kilebygda Kirke
Dørene åpner: 17.30
Konsertstart: 18.00
Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden.
Den 22. Desember avslutter han sin tradisjonsrike juleturné i Kilebygda Kirke, sammen med Gøran Grini, Jørn Raknes og Frederik Mustad, med alt det innebærer av garantert vellyd. Og om sangene er triste, vil nok de fleste forlate konsertene med et smil om munnen når de får oppleve Norges kanskje beste sanger i levende live. Det blir som regel slik.
I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998.

Paal Flaata. - Julekonsert i Kilebygda Kirke
Dørene åpner: 17.30
Konsertstart: 18.00
Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes...

Paal Flaata Julekonsert
Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 30 år tilbake i tid – de siste 25 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden. Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år. Som soloartist har han gitt ut til sammen 9 album, noe som blant annet har resultert I tre Spellemann nominasjoner. (Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain) På 1990-tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded.
See more
422,00 NOK