Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Conspectus // Hypermass // +Support: Nakkeskudd // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 27. January 2024
Open from 20:00 to 02:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Den 27.januar kan du få med deg hele tre band på en kveld!

Denne kvelden er det Conspectus, Hypermass og Nakkeskudd som står for musikken fra scenen.

Conspectus er et sunnmørsk progressivt metalband. Bandet ble etablert allerede i 2010 og har tidligere gitt ut EP-en «A Clearer View» (2014) og albumet «Holocen» (2018). Nå er de aktuelle med «Grand Revelation» (2022), en ambisiøs plate som er resultatet av en produktiv pandemi. Bandets kjerne ligger i tunge riff og hardtslående rytmikk, men «Grand Revelation» viser at de ikke er redde for å utfordre seg selv og lytterne med et mer melodiøst og komplekst lydbilde. Conspectus har blitt nevnt av P3 som et av Norges mest lovende band og har vært finalister i Musikkprisen.

Hypermass er et trøndersk band som spiller kompromissløs metal med referansepunkter til band som Revocation, Lamb of God og Sylosis. De ga ut albumet ‘Empyrean’ i 2022. Albumet ble mixet av Adam ‘Nolly’ Getgood (Periphery, Architects, Devin Townsend, etc.) som kan regnes for å være en av de mest toneangivende og innflytelsesrike moderne metalprodusentene. Bandet har høstet gode lovord i inn- og utland for albumet, med blant annet en sekser på terningen fra Stavanger Aftenblad, som omtaler bandet som «en ny tungvekter innen norsk metall», i tillegg til utmerkelsen som en av årets utgivelser i musikkmagasinet GAFFA. Bandet legger bak seg flere vellykkede konserter i 2023, med spillejobber på festivaler som Karmøygeddon, Trondheim Calling og Pstereo.

Nakkeskudd er en tohodet bikkje som bjeffer fra seg i form av seige riff, tunge trommer og høylydt vokal. Usikre kilder har nevnt alt fra norsk hardrock til moderne metal, via en snartur innom det alternative, når de skal beskrive det de har hørt. Musikalsk hummer og kanari sier du? Det kan så være; alt er lov for Nakkeskudd, med stank face-fremkallende grooves som rød tråd.


Dører: 20:00
Nakkeskudd: 21:00
Hypermass: 22:00
Conspectus: 23:20

Den 27.januar kan du få med deg hele tre band på en kveld!

Denne kvelden er det Conspectus, Hypermass og Nakkeskudd som står for musikken fra scenen.

Conspectus er et sunnmørsk progressivt metalband. Bandet ble etablert allerede i 2010 og har...

Conspectus//Hypermass//Nakkeskudd
300,00 NOK