Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KBS KVINNEKOR

KBS kvinnekor + kontrabass

Organizer KBS KVINNEKOR
Venue Lokal Scene
Dronningens gate 12, Trondheim, Norge
Date 12. January 2024
Open from 19:00 to 23:00

Kolla kolla, elskede blodfans! KBS kvinnekor er klare for å bjuda på svenske hits, masse tits, og en enkel kontrabassist! Det er tid for å hylle S-en i KBS, som selvfølgelig representerer Söta bror!

Med Lars Sjømos velsignelse, ble Trøndelags heiteste kvinnekor etablert en sommerdag i 2020. Nå teller vi en hel haug KBS-kvinns som tenker å synge de svenske pippiflettene av deg!

Denne gang har vi invitert med oss den anerkjente kontrabassisten Morten Berger Stai, til å holde oss med selskap på Lokal Bar og Scene, en deilig januarkveld på nyåret.

Vi vil sammen framføre et utvalg av svenske låter arrangert spesielt for denne konserten. Vi sier som Veronica Maggio: Jag kommer! Kommer du?
Og ja, vi har merch.

Aldersgrense 18år, dørene åpner 19:00 og konsertstart er 20:00

Nu kör vi, jävlar!

Kolla kolla, elskede blodfans! KBS kvinnekor er klare for å bjuda på svenske hits, masse tits, og en enkel kontrabassist! Det er tid for å hylle S-en i KBS, som selvfølgelig representerer Söta bror!

Med Lars Sjømos velsignelse, ble Trøndelags heiteste...

Førjulspris
Kun tilgjengelig frem til julaften
150,00 NOK     
Konsertbillett ordinær
200,00 NOK
Juletilbud 1- konsertbillett + KBS-kopp
KBS-koppen kan en få på selve konserten eller ved henting. Henting vil kunne avtales på forhånd via kbs.kvinnekor@hotmail.com, og vil foregå innenfor tidsrommet kl. 1900-2030, hver tirsdag frem til jul, utenfor Rotvoll kunstnerkollektiv. KBS kvinnekor er også tilgjengelig via våre kanaler på Facebook og Instagram! Etter jul vil KBS-koppen være til salgs for 150kr per stykk
See more
250,00 NOK     
Juletilbud 2- konsertbillett + KBS-totebag
KBS-totebag kan en få på selve konserten eller ved henting. Henting vil kunne avtales på forhånd via kbs.kvinnekor@hotmail.com, og vil foregå innenfor tidsrommet kl. 1900-2030, hver tirsdag frem til jul, utenfor Rotvoll kunstnerkollektiv. KBS kvinnekor er også tilgjengelig via våre kanaler på Facebook og Instagram! Etter jul vil KBS-totebag selges til 150kr per stykk. KBS-totebag kommer i hvit eller svart utgave-
See more
250,00 NOK