Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Marianne Pentha

MENS VI VENTER - en julekonsert med Marianne Pentha & gjester // SKØYEN KIRKE

https://www.facebook.com/mensviventerjulekonsert
Organizer Marianne Pentha
Venue Skøyen kirke
Skøyenveien 43, Oslo, Norge
Date 19. December 2023
Open from 18:30
Show starts 19:00

Den vakre og stemningsfulle julekonserten "Mens vi venter" har allerede rukket å bli en kjærkommen tradisjon for mange i førjulstiden, som et velfortjent pusterom rett før jul.

Konserten ble opprettet i 2015 av Marianne Pentha og Øyvind Boye, men i år legger Marianne Pentha ut på veien alene. I Skøyen kirke er hun dog godt flankert av det Skøyenbaserte damekoret "Parkens Perler".

Om du ennå ikke har hatt muligheten til å oppleve denne konserten, er det på høy tid! Med sin tre strålende musikere i ryggen serverer Marianne med gjester et allsidig og nøye utvalgt repertoar som både fenger og fengsler.

«Dette var virkelig noe å vente på! Vakkert, mektig, lekent, følsomt» -Arbeidets Rett

«Spesielt må vel fremheves Mariannes følsomme tolkning av "Mitt hjerte alltid vanker" -Tore Bjerkestrand

BIO
Marianne Pentha fra Os i Østerdalen har etterhvert opparbeidet seg en lang og imponerende merittliste som solist og artist over de siste 16 årene. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet i 2003, og har siden den gang levd av musikken. I 2012 var hun med i den første utgaven av The Voice - Norges beste stemme på TV2, hvor hun gjorde en uforglemmelig versjon av "When Love Takes Over" på blind audition. På laget til Magne Furuholmen ble hun med helt til livesendingene.

Pentha har gjort utallige TV-opptredener, blant annet Beat for Beat, God Morgen Norge og Sommeråpent. Hun hadde den samiske stemmen til Elsa i Disney-suksessen Frost 2 i 2019, og i 2021 var hun semifinalist i Melodi Grand Prix sammen med Mikkel Gaup, med låten "Pages".

Pentha har også vært solist med både Kringkastingsorkesteret (KORK) og Oslo Filharmonien. Hun har gitt ut 2 plater med bandet Ánnásuolo, og jobber for tiden med eget materiale.

Den vakre og stemningsfulle julekonserten "Mens vi venter" har allerede rukket å bli en kjærkommen tradisjon for mange i førjulstiden, som et velfortjent pusterom rett før jul.

Konserten ble opprettet i 2015 av Marianne Pentha og Øyvind Boye, men i år legger...

VOKSEN
395,00 NOK
BARN UNDER 18 ÅR
295,00 NOK