Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STIFTINGA GISKESPELET

Image for Historiekveld i Giske kyrkje fredag 21.06.24. kl.16.00
For fjerde år på rad inviterar Stiftinga Giskespelet og Giske kyrkje inn til historiekveld. Vi fortset i fotspora til Heilag Olav og Arnungane. Året er 1024 og kristenretten vert vedtatt i Noreg. Igjen har vi henta inn spanande føredragshaldarar og er særs nøgde med å ønske rettshistoriker Jørn Øyrehagen Sunde velkomen tilbake. Han skal snakke om "Kristenretten i eit europeisk menneskerettsperspektiv". Vi vonar også at han er innom Magnus Lagabø si landslov, som i år også har jubileum. som begge kan seiast å representere viktige milepelar i Noregs veg frå klans-samfunn til rettsstat. Det same ønsker vi Øystein Ekroll. Ekroll er arkeolog og forsker. Han har mellom anna magistergrad i nordisk middelalderarkeologi og er førsteamanuensis ved Nidaros domkirke sine restaureringsarbeider. I lag med dei kjem også vår eigen historikar, Arne Tunheim og Giske mannskor. Ein historiekveld vel verd å få vite meir om, med andre ord.
Med eit begrensa billettantal, sikre deg plass allereie no. Oppdatering: ver merksam på at nytt tidspunkt er lagt til. Arrangementet startar kl. 16.00 og ikkje 18.00 som tidlegare varsla.

Merchant legal name: STIFTINGA GISKESPELET

VAT: 976184475

Historiekveld i Giske kyrkje fredag 21.06.24. kl.16.00

http://www.Giskespelet.no
Organizer STIFTINGA GISKESPELET
Venue Giske Kyrkje
Giskevegen 121, 6052 Giske, Norge
Date 21. Jun 2024

For fjerde år på rad inviterar Stiftinga Giskespelet og Giske kyrkje inn til historiekveld. Vi fortset i fotspora til Heilag Olav og Arnungane. Året er 1024 og kristenretten vert vedtatt i Noreg. Igjen har vi henta inn spanande føredragshaldarar og er særs nøgde med å...

Historiekveld i Giske kyrkje
-
0
+
300,00 NOK