Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Goss

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 11. April 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

Goss udgiver sin nye single 'Naked Mind' den 17. november og annoncerer samtidig sin største Danmarksturné nogensinde.

Efter succesen med førstesinglen 'Catwalk' fra sit kommende tredje album, der udkommer til marts, er Goss tilbage med 'Naked Mind'. Han annoncerer samtidig sin ottende Danmarksturné, der dækker 17 byer i marts og april 2024. Goss har allerede opnået international anerkendelse siden sin EP 'Healthcare' i 2017 og har haft udsolgte koncerter, europæisk supportturné for Mura Masa og optrådt på store festivaler som Roskilde og Corona Capitol (Mexico).
Goss' nye single opstod under en morgen i sommerhus, mens han lavede havregrød til sit band. Sangen, 'Naked Mind', handler om at skrælle lagene væk i relationer og være ærlig uden forfængelighed. Sangen udgives den 17. november og følger op på Goss' dokumentarfilm "Besat Af En Drøm". Han håber, at sangen kan inspirere folk til at være ægte og åbne op for deres følelser.

Goss udtaler følgende omkring sangen: ”Jeg håber sangen kan sætte noget fri i folk. Jeg håber de får lyst til at blotte sig selv overfor folk omkring dem. Ikke være bange for at sige hvad der rør sig inde i dem. Det er jo på en måde det eneste der rigtigt kan betale sig.”

Links to artist

Goss udgiver sin nye single 'Naked Mind' den 17. november og annoncerer samtidig sin største Danmarksturné nogensinde.

Efter succesen med førstesinglen 'Catwalk' fra sit kommende tredje album, der udkommer til marts, er Goss tilbage med 'Naked Mind'. Han...

Goss
190,00 DKK