Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lydkjelleren AS

Lydkjelleren AS presenterer en konsertkveld med årets vinner i Stjernekamp, Odd Rene Andersen m/band og support av Ålesunds nyeste stjerneskudd Mia Charlotte Skoge Nøringseth og rutinerte Bokkereidars Blues Band i Bankettsalen på Parken Hotell i Ålesund 13.september 2024

Odd René Andersen er udiskutabelt en av Norges absolutt beste vokalister. Fredag 13.september kommer han til Ålesund med et skikkelig elitelag av musikere.

De som har fulgt med på Odd Renés karriere de siste årene kjenner ham kanskje som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police, eller som flittig benyttet solist med storband, kor og orkestre over hele landet. Han har flere legendariske TV-opptredener på samvittigheten – ikke minst i programserien Beat for Beat og senest selvfølgelig i høstens Stjernekamp på NRK.

Odd René Andersen var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. To soloalbum, «Break of dawn» og «Good company» fra 1995 og 1996 ga ham solid salg og flere radiohiter, og sikret ham oppdrag for storheter som Tina Turner, Joe Cocker og John Hiatt. Odd René var også spesielt utvalgt korist for Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum i 2001.

I 2012 la han grunnlaget for ti år med utsolgte show på Båthuset Scene i Fredrikstad. Her leverte han stilsikre, personlige versjoner av musikk fra både plateselskapet Motown og hele den amerikanske soultradisjonen. Det betyr blant annet gospel-og-blues-soul av gudfar Ray Charles, James Browns soulfunk og udødelige klassikere fra artister som Stevie Wonder, Marvin Gaye og Michael Jackson.

Men han har de siste årene også besøkt land og strand med sitt eget band, som mønstrer noen av Norges fremste musikere innenfor rock, blues og soul. Det borger for god musikk fra flere sjangre, topp stemning og uforglemmelige musikalske opplevelser – enten de står på en stor festivalscene eller besøker en liten bluesklubb.BOKKEREIDARS BLUESBAND
BokkeReidars Bluesband er eit åttemannsband med blåserekke som
spelar hardtsvingande R&B, blues og soul på nynorsk! Med over 40 års fartstid, er
BokkeReidars eit av dei mest erfarne livebanda her til lands. Bandet
har gjesta festivalar som Moldejazz, Trondheim Jazzfestival, Vossa Jazz,
Dølajazz og Balejazz, og har også hatt klubbjobbar i New York. Dei siste åra
har BokkeReidars samarbeid med vidt forskjellige artistar som Side
Brok, Vidar Busk, Beate Lech frå Beady Belle og Palle Wagnberg.

Gunnar Solheim - vokal, Klaus Blø - gitar, Steinar Høydal -
tangentar, Ivar Kvangardsnes - trompet, Trond Johnsen - saksofon,
André Folkestad - trombone, Svein Hunnes - bass, Terje Hanssen -
trommer

MIA
Mia Charlotte Skoge Nøringseth er en artist fra Ålesund som etter å ha utdannet seg som musikalartist på Bårdar Akademiet, nå tar en bachelor i populærmusikk på Kristiania Universitet i Oslo.

Mia gjorde seg bemerket for Norges befolkning etter at hun gikk videre etter blind audition på årets The Voice på TV2, og har hatt en rekke opptredener etter det. Mia skriver personlige låter som mange kan relatere seg til, og som setter ord på temaer som for eksempel psykisk helse. I juni slapp Mia sin første singel og planlegger å gi ut mer musikk og kanskje en EP i løpet av året.

Mia har en stemme som trollbinder publikum og kanskje dette er den neste store sangstjernen som kommer ut fra vakre Ålesund..?


Dørene åpner kl.19:00 og showstart kl.20:00

NY DATO! Konsert med Odd Rene Andersen Band, support: MIA m/band og Bokkereidars Blues Band Fredag

http://www.lyd.no
Organizer Lydkjelleren AS
Venue Parken Hotel, Ålesund
Parken Hotel, Ålesund
Date 13. September 2024
Open from 19:00 to 00:15
Age limit 20

Lydkjelleren AS presenterer en konsertkveld med årets vinner i Stjernekamp, Odd Rene Andersen m/band og support av Ålesunds nyeste stjerneskudd Mia Charlotte Skoge Nøringseth og rutinerte Bokkereidars Blues Band i Bankettsalen på Parken Hotell i Ålesund 13.september 2024

Konsert fredag
622,00 NOK