Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Hjerteslag // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 5. April 2024
Open from 20:00
Age limit 18

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver- og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende, og gatepoetisk musikk på norsk. Vinteren 2024 slipper bandet sitt femte studioalbum «Betonglandskap».
Da debut-singlene «Lasaronens Vår» og «Ikkje Tenk På Det» ble utgitt i 2014, ble Hjertelag umiddelbart posisjonert som et av de mest spennende bandene i Norge. Og samme år var det knapt noe annet band som genererte mer hype for sine konserter. 

Hjerteslags første album «Møhlenpris Motell» var en udelt kritikersuksess, og med oppfølgeren «Vannmann86» nøt bandet også kommersiell oppmerksomhet - og da spesielt med radiohiten «Sang Til Sonja» som var nest mest spilte låt på NRK P3 i 2016 - og som samme år ble kåret til årets beste låt i verden (!) av Dagbladet. 

For tredjeplata «Nattseileren» fra 2018 vant vokalist Robert Eidevik også den prestisjetunge Edvard-prisen for sine tekster. 

Med «Tyvens Dagbok» (bandets fjerde album) og den påfølgende turnéen høsten 2022, gjenerobret Hjerteslag sin posisjon som et av landets ledende rockeband. Robert Eidevik sto fortsatt i front, med en sulten, ny besetning bak seg. Arve Isdal, Yngve Andersen, Ivar Thormodsæter og Herbrand Larsen er velkjente navn og ansikter fra en rekke band og musikalske prosjekter det siste tiåret. Kvintetten høstet svært gode anmeldelser for både platen og konsertene, og det var et spillesultent og selvsikkert band som la ut på veien. 
Hjerteslag har heller ikke ligget på latsiden i 2023, og mellom slagene gjennom årets festivalsommer, har de skrevet og spilt inn sitt kommende album «Betonglandskap». Som første smakebit serverer bergensbandet den majestetiske og såre «Bomerang». Som en god gatepoet jo skal, vender forbryteren tilbake til åstedet og skildrer sin oppvekst i sagnomsuste Loddefjord. Og når det kommende albumets tittel er «Betonglandskap», kan det tyde på at det er mer der det kommer fra.
«Boomerang» ble sluppet 27. oktober 2023 via Fysisk Format og albumet ventes i starten av 2024.

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver- og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende,...

Hjerteslag // Terminalen
399,00 NOK