Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BLYGEHARRY AS

JulePubkor med Nils Christian Fossdal hos BlygeHarry tirsdag 19 des 2023 kl 19:00

http://www.blygeharry.no
Organizer BLYGEHARRY AS
Venue BlygeHarry
BlygeHarry
Date 19. December 2023
Open from 18:00 to 22:00
Age limit 20

Pubkor er for alle som har lyst til å synge sammen. Nils Christian Fossdal står i bresjen, han forbereder en fin sang som han tror mange syns det er gøy å synge. Lager noen stemmer, legger en plan. Hvilken sang det får dere vite dagen før arrangementet. Dere får tekst når dere kommer.

Vi bruker kanskje halvannen time på å lære sangen, og vi synger sammen og koser oss glugg. Baren er åpen. Man kan ta seg et glass, en kopp, eller la det være. Når alle har lært sangen og alle er happy avslutter vi helt uhøytidelig med å synge konsert for oss selv. Kanskje filmer vi det helt enkelt, men det er bare for å ha et minne. Neste måned gjentar vi hele greia, med en annen sang.

Altså, ingen forkunnskaper, ikke noe forarbeid, ingen forpliktelser - annet enn at du kommer og at du har lyst til å være med.

Dørene åpner kl 18:00. Arrangementet starter kl 19:00

Pubkor er for alle som har lyst til å synge sammen. Nils Christian Fossdal står i bresjen, han forbereder en fin sang som han tror mange syns det er gøy å synge. Lager noen stemmer, legger en plan. Hvilken sang det får dere vite dagen før arrangementet. Dere får tekst når...

JulePubkor med Nils Christian Fossdal tirsdag 19 des
SOLD OUT
200,00 NOK