Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Edvard Nordbø

Edvard Borneo til Antikvariatet i Trondheim

Organizer Edvard Nordbø
Venue Antikvariatet
Nedre Bakklandet 4, 7014 Trondheim, Norge
Date 16. December 2023
Open from 19:00 to 23:00

Etter en varm vinter på en gård i Austin, Texas har Stavanger-artisten Edvard Borneo brakt med seg nye farger til sin musikalske palett. Tradisjonell Americana med fiolin og pedal steel møter et moderne lydbilde som vekker assosiasjoner til artister som Sufjan Stevens, Madison Cunningham og Blake Mills. Tekstene er inspirert av litterære helter som Milan Kundera og Charles Bukowski, samt artister som Bob Dylan og Joni Mitchell.
Edvard Borneo er en del av kunstkollektivet Welhaven kollektiv fra Bergen, der han både er musiker og maler. Nå er halvparten av han nyeste album ute, med svært positiv omtale av blant annet GAFFA, Stavanger Aftenblad og STOFF. Salt (nærmere bestemt Naustet) er ett av stoppestedene på årets Høstturnéen, og vi håper å se deg i publikum!
Hør musikken her: open.spotify.com/artist/5pPdSRs7ZFOanxQuGkdom6...
Aldersgrense: 18

Etter en varm vinter på en gård i Austin, Texas har Stavanger-artisten Edvard Borneo brakt med seg nye farger til sin musikalske palett. Tradisjonell Americana med fiolin og pedal steel møter et moderne lydbilde som vekker assosiasjoner til artister som Sufjan Stevens, Madison...

Konsertbillett
120,00 NOK