Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Last Train

Romjula på Last Train : Gunerius & Verdensveven + Moshi Moshi & The Moist Boys

http://www.lasttrain.no
Organizer Last Train
Venue Last Train
Last Train
Date 30. December 2023
Open from 20:00 to 03:30
Age limit 20

youtu.be/7uMuJox58sE?si=TskycUu_tEqWs94z

Hva hadde vel jula vært uten litt sprell og spetakkel !? Ikke helt sikre vi men bak den litt mystiske overskriften her så skuler det seg to av Oslos mest spennende band med både godt etablerte artister og ungfoler involvert. Vi er glade for å invitere til en alternativ aften med hedersbandene Gunerius & Verdensveven + Moshi Moshi & The Moist Boys.

youtu.be/f_azd14k3TA?si=0MJSOQqOpCjnjb0i

Begge band har satt musikalsk fyr på Last Train før og nå forener de begge sin forkjærlighet for Anadolu-rock hvor Baris Manco og Erkin Koray er fanebærere og gir deg en enestående mulighet til å dypdykke inn i en verden full av köfte, Efes, Zurnas og Uds.

Begge band stiller med rikholdige platesamlinger og blaster dj-sett fra åpning og ut denne herlige aftenen som ender da 2024 tar over.

Hoş geldin.

ID:20
CC: 200,-

youtu.be/7uMuJox58sE?si=TskycUu_tEqWs94z

Hva hadde vel jula vært uten litt sprell og spetakkel !? Ikke helt sikre vi men bak den litt mystiske overskriften her så skuler det seg to av...

Gunerius & Verdensveven + Moshi Moshi & The Moist Boys
Hva hadde vel jula vært uten litt sprell og spetakkel !? Ikke helt sikre vi men bak den litt mystiske overskriften her så skuler det seg to av Oslos mest spennende band med både godt etablerte artister og ungfoler involvert. Vi er glade for å invitere til en alternativ aften med hedersbandene Gunerius & Verdensveven + Moshi Moshi & The Moist Boys. Begge band har satt musikalsk fyr på Last Train før og nå forener de begge sin forkjærlighet for Anadolu-rock hvor Baris Manco og Erkin Koray er fanebærere og gir deg en enestående mulighet til å dypdykke inn i en verden full av köfte, Efes, Zurnas og Uds. Begge band stiller med rikholdige platesamlinger og blaster dj-sett fra åpning og ut denne herlige aftenen som ender da 2024 tar over. Hoş geldin. ID:20 CC: 200,-
See more
200,00 NOK