Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Musikkteateret Bella og Solla-og Per

Image for Bella og Solla- og Per
Musikkteateret Bella og Solla- og Per passer for heile familien! Vi følger søstrene Berljot og Solveig og deira kvardagsliv på ein gard på Steinset i Kalvåg ein sommardag i 1934. Gjennom fine songar og spennande dialog blir vi kjende med jentene og familiane deira. Vanskelige val må takast og det er også litt kjærleik i lufta. Stykket er skriven av Tor Karseth og bygger på boka "Oppvekst ved havet" av Solveig Nes. Det er både stort alvor og mykje humor i stykket.

Merchant legal name: MUSIKKTEATERET BELLA OG SOLLA - OG PER

VAT: 924481757

Bella og Solla- og Per

Organizer Musikkteateret Bella og Solla-og Per
Venue Smørhamn handelsstad
Smørhamn Handelsstad, Smørhamnsøya, Kalvåg, Norway
Date 29. Jun 2024
Open from 15:00 to 18:00

Musikkteateret Bella og Solla- og Per passer for heile familien! Vi følger søstrene Berljot og Solveig og deira kvardagsliv på ein gard på Steinset i Kalvåg ein sommardag i 1934. Gjennom fine songar og spennande dialog blir vi kjende med jentene og familiane deira. ...

Laurdag
Framsyninga starter kl. 16.00 Musikkteateret Bella og Solla- og Per passer for heile familien! Vi følger søstrene Berljot og Solveig og deira kvardagsliv på ein gard på Steinset i Kalvåg ein sommardag i 1934. Gjennom fine songar og spennande dialog blir vi kjende med jentene og familiane deira. Vanskelige val må takast og det er også litt kjærleik i lufta. Stykket er skriven av Tor Karseth og bygger på boka "Oppvekst ved havet" av Solveig Nes. Det er både stort alvor og mykje humor i stykket.
See more
-
0
+
375,00 NOK     
Barn Laurdag
-
0
+
175,00 NOK