Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BLYGEHARRY AS

Tom Roger Aadland er tilbake med to kvelder på rad hos BlygeHarry.

Rockepoeten Tom Roger Aadland er en av de mest kritikerroste artistene og låtskriverne i landet de siste årene. Hans nye album «Skyer» har høstet strålende anmeldelser. «Tom Roger Aadland er en norsk musikalsk skatt som burde vært allemannseie», skriver hi-fi-magasinet Stereo+. The Wilhelmsen kaller albumet «levende, ærlig, vakkert, sterkt og personlig», og gir terningkast seks. Øyvind Rønning, musikkanmelder for Dagbladet, betegner utgivelsen som «bunnsolid», og mener det er «et album som nok kommer til å være med på mange lister når årets beste norske album skal kåres».

Som låtskriver særmerkes Tom Roger Aadland av en egen evne til å levere sterke tekster koblet med iørefallende melodier. En rekke av låtene hans har blitt radiofavoritter, og mange kjenner nok igjen sanger som «Alle dei i ei», «Like til mi dør» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Han er også kjent som tekstforfatter for bl.a. Hellbillies («20 år på vegen»), Vamp og Marion Ravn.

Dylan-gjendiktningene hans har truffet mange, og da den nye biskopen i Stavanger ble vigslet, var Dylan tolket av Aadland hennes musikalske ønske, og H.M. Kongen blant tilhørerne. Han var også blant de utvalgte artistene i en NRK-sendt TV-konsert da Bob Dylan fylte åtti. Det Norske Teatrets suksessforestilling «Vikla inn i blått», med Aadlands Dylan-gjendiktninger, gikk på teatrets hovedscene i tre år.

Tom Roger Aadland er fremdeles på veien – og fremdeles på vei. Han er kjent som en energisk utøver med en spesiell evne til å formidle innholdet i en låt, og har rykte på seg for alltid å levere varene på scenen. I 2024 feirer han tjue år som artist, og drar på turné med et rikt og sterkt låtmateriale i gitarkofferten.

tomrogeraadland.com/

Dørene åpner kl 18:00 Konsertstart 19:00 begge kvelder

Tom Roger Aadland hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BLYGEHARRY AS
Venue BlygeHarry
BlygeHarry
Date 7 - 8. March 2024
Open from 18:00 to 22:00
Age limit 20

Tom Roger Aadland er tilbake med to kvelder på rad hos BlygeHarry.

Rockepoeten Tom Roger Aadland er en av de mest kritikerroste artistene og låtskriverne i landet de siste årene. Hans nye album «Skyer» har høstet strålende anmeldelser. «Tom Roger Aadland er...

Tom Roger Aadland hos BlygeHarry torsdag 7 mars 2024 kl 19:00
264,00 NOK
Tom Roger Aadland hos BlygeHarry fredag 8 mars 2024 kl 19:00
264,00 NOK