Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Klang under kuppelen

Eyolf Dale, piano
Per Zanussi, bass
Audun Kleive, trommer

Mange av de største jazzpianistene har gjort noe av sitt fineste arbeid i små formater, og Eyolf Dale er intet unntak. Pianisten, som regnes som en av landets fremste, har tatt med seg rytmeseksjonen fra Wolf Valley-bandet og satt sammen et trespann av musikere i det absolutte toppsjiktet. Trommeslageren Audun Kleive er intet mindre enn en legende i norsk jazzhistorie. Med nærmere 200 utgivelser bak seg og utallige turnéer i inn- og utland, har han markert seg som en inspirasjonskilde for flere generasjoner unge musikere. Bassisten Per Zanussi har siden sent 90-tall markert seg som en høyst original og søkende musiker og komponist, og er viden kjent for sine egne band og orkestre.

I 2021 kom plata BEING, et lyrisk og sjelfullt album i skjæringspunktet mellom jazz og klassisk, som falt i smak både hos publikum og musikkpressen. Oppfølgerplaten «The Wayfarers» har allerede rukket å høste strålende kritikker i inn- og utland. Vi kan glede oss til samspill i verdensklasse!

Konserten arrangeres i samarbeid med Glåmdal jazzklubb.

Foto: Per Schorn

Eyolf Dale trio

http://www.facebook.com/klangunderkuppelen
Organizer Klang under kuppelen
Venue Vinger Kirke
Vinger Kirke
Date 18. April 2024
Open from 18:30
Show starts 19:00

Eyolf Dale, piano
Per Zanussi, bass
Audun Kleive, trommer

Mange av de største jazzpianistene har gjort noe av sitt fineste arbeid i små formater, og Eyolf Dale er intet unntak. Pianisten, som regnes som en av landets fremste, har tatt med seg...

Barn/ungdom under 18 år
0,00 NOK
Voksen
250,00 NOK