Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Bamble kommune - frivilligsentral, bibliotek og litteraturhus

Velkommen til en helaften med Hans Olav Lahlum! I første del vil han snakke om den siste boken i krimserien sin, Terningmorderen. To dødsfall som virker tilfeldige, Var det ulykker og selvdrap, eller er det en morder løs? K2 misstenker det siste, når det blir funnet en terning på åstedene. Even H. Kaalstad leder samtalen.

I kveldens andre del holder Hans Olav foredrag om Reiulf Steen og sannheten bak Makta. TV-serien Makta på NRK har vært årets hittil største snakkis. Serien følger Gro Harlem Bruntland og maktkampen i AP på 70-og 80-tallet. Serien beskrives som basert på sannhet, løgn og dårlig hukommelse. Denne kvelden vil Hans Olav Lahlum holde seg til sannheten, og holder foredrag om Reiulf Steen, en sammensatt karakter både i serien og i virkeligheten.

Begge delene varer ca. 50 minutter med 15 minutters pause imellom.

Hans Olav Lahlum - Terningmorderen/Reiulf Steen og sannheten bak Makta

https://www.bamble.kommune.no/bibliotek/
Organizer Bamble kommune - frivilligsentral, bibliotek og litteraturhus
Venue Bamble bibliotek og litteraturhus
Bamble bibliotek og litteraturhus
Date 30. April 2024
Show starts 19:00

Velkommen til en helaften med Hans Olav Lahlum! I første del vil han snakke om den siste boken i krimserien sin, Terningmorderen. To dødsfall som virker tilfeldige, Var det ulykker og selvdrap, eller er det en morder løs? K2 misstenker det siste, når det blir funnet en...

Hans Olav Lahlum med Terningmorderen og Reiulf Steen: sannheten bak Makta
0,00 NOK