Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

HAUST
Lørdag 4. mai 2024
19:00 | CC:275+avg | id:20

At noe så grusomt skulle komme ut av Notodden hadde vi alltid trodd.

Haust er ikke underholdning for massene, men vi er her likevel. What you see is what you get. Publikum inviteres ned i avgrunnen til å bevitne et selvdestruktivt renselsesrituale. Det drivende, hypnotiserende riffet i låta skiller klinten fra hveten og leder rotteflokken inn i musikken. Vi sier som Yoko Ono: «Ikke vær redd for å dra til helvete og tilbake.»

Haust er tilbake med originalbesetningen fra det sjangerdefinerende albumet Ride The Relapse (2008)! Dead Ringer er første smakebit fra den kommende fullengderen Negative Music og gjestes av Ivar Nikolaisen fra Kvelertak og The Good The Bad and The Zugly, som deler vokalarbeid med Hausts Vebjørn Guttomsgaard Møllberg.

Haust startet i Notodden i 2001 og redefinerte sjangergrensene mellom punk og black metal med debutskiva Ride The Relapse som har inspirert en hel generasjon med band, blant annet Kvelertak. Utgivelsen var også første album på Tigers plateselskap Fysisk Format. Medlemmer fra Haust har også vært sentrale i band som multi-Spellemannvinnerene Okkultokrati og Outer Limit Lotus, og gitarist Ruben Willems produsentegenskaper har satt sitt preg på band som Kvelertak, Bokassa, Djevel, Ondt Blod, NAG, SIBIIR og The Good the Bad and The Zugly.

Haust sin musikk har hele tiden handlet om negativitet. Ved å blande punkens rungende NEI til samfunnet med svartmetallens vrangbilde av konform moralisme, oppstod en helt ny type norsk negativ kraft. En negativ kraft akkopagnert av et skittent og skremmende, men likevel fengende lydbilde.

www.goldie.no

Links to artist

HAUST // Goldie

http://www.goldie.no
Organizer Dunk
Venue Goldie (Badstugata 5, 0181 Oslo)
Date 4. May 2024
Open from 19:00
Age limit 20

HAUST
Lørdag 4. mai 2024
19:00 | CC:275+avg | id:20

At noe så grusomt skulle komme ut av Notodden hadde vi alltid trodd.

Haust er ikke underholdning for massene, men vi er her likevel. What you see is what you get. Publikum inviteres...

Haust
275,00 NOK