Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GODSHUSET LØTEN

Image for Levi Henriksen & Babylon Badlands
Levi Henriksen & Babylon Badlands

Bandets fjerde album «190 desibel kjærlighet» har fått strålende kritikk, fire terningkast seks og fem terningkast fem i alt fra Klassekampen til Musikkbloggen Wilhelmsen, fra Dagsavisen til Musikkbloggen Mitt Liv Som Erik. Samtlige anmeldere har vært enige om at dette er bandets klart beste album,
«190 desibel kjærlighet» startet så smått samme dag Ari Behn døde. Sangen «Så jeg lot det brenne» handler om ensomheten de fleste kunstnere har kjent på når man stiger ned av scenen, skritter ut av rampelyset, og ikke lenger kan skjule seg i den offentlige versjonen av seg selv.

Oppland Arbeiderblad: «Levi Henriksen har alltid pustet, levd og drømt Kongsvinger, men med strykere i ryggen har han blitt en vaskeekte Innlandspoet», og roste arrangementene.

Stangeavisa: «Med observante, poengterte og vakre tekster, krydret med rockeband og strykeorkester, ble Levi Henriksen & Babyland Badlands "Vårt Innlandet" en sterk konsertopplevelse».
Links to artist

Merchant legal name: GODSHUSET LØTEN

VAT: 923736301

Levi Henriksen & Babylon Badlands

http://Godshus.no
Organizer GODSHUSET LØTEN
Venue Godshset Løten
Godshset Løten
Date 4. May 2024
Open from 20:00 to 01:00
Age limit 18

Levi Henriksen & Babylon Badlands

Bandets fjerde album «190 desibel kjærlighet» har fått strålende kritikk, fire terningkast seks og fem terningkast fem i alt fra Klassekampen til Musikkbloggen Wilhelmsen, fra Dagsavisen til Musikkbloggen Mitt Liv Som Erik....

Billett
-
0
+
316,00 NOK
Medlemsbillett
-
0
+
150,00 NOK