Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Glommafestivalen

Image for Lars Winnerbäck og Vinni -Glommafestivalen 11. juli
Når norsk sommer viser seg på sitt beste med deilig kveldssol som varmer langs bryggekanten i Fredrikstad, er det ingenting som passer bedre enn at fantastiske Lars Winnerbäck skaper allsang med sine klassikere på Glommafestivalen.

Vinni, tidligere frontfigur i duoen Paperboys, har satt sitt preg på den norske musikkscenen med låter som «Glorie», «Barcelona» og «Lonesome Traveller» og «God Morgen Norge» og har vært en viktig del av det norske hip-hop-miljøet i over 20 år.

I tillegg til å ha toppet listene utallige ganger kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet.

Med ny musikk på vei, er Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, snart klar for en ny runde på scenen. Etter årets utgivelse av albumet «tanker blir ting» er han nå klar for å møte publikum igjen med ny musikk og sine aller største hits.


Vinni spiller på Glommafestivalen torsdag 11. juli samme dag som Lars Winnerbäck. Det blir en fantastisk start på Glommafestival med disse artistene. Med stor allsangfaktor og gåsehudfaktor langs elva med vakre Gamlebyen og isegran som kulisser blir dette en magisk kveld.

Konserten blir i Fredrikstad sentrum på Tollbodplassen, med nærhet til alle fasiliteter for den optimale opplevelsen.
Byen tilbyr restaurant opplevelser med smaker fra hele verden, flotte overnattingsmuligheter, lett tilgjengelighet med både bil, kollektivtransport og båt.

Lite slår pulsen byen har når Norges eldste festival med sine 100 - 120 000 besøkende kan ønske velkommen til en folkefest. Bli med og sett standarden for sommeren med oss og Lars Winnerbäck 11.07.2024.

Aldergrense 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke.
Ikke lov med paraplyer, foto/film utstyr.
Mat og drikke kan kjøpes inne på konsertområdet
Konserten kan flyttes uten krav på refusjon.

Merchant legal name: Bukken Holding AS

VAT: 816074002

Lars Winnerbäck og Vinni -Glommafestivalen 11. juli

Organizer Glommafestivalen
Venue Glommafestivalen-Tollbodplassen
Date 11. Jul 2024

Når norsk sommer viser seg på sitt beste med deilig kveldssol som varmer langs bryggekanten i Fredrikstad, er det ingenting som passer bedre enn at fantastiske Lars Winnerbäck skaper allsang med sine klassikere på Glommafestivalen.

Vinni, tidligere frontfigur...

Lars Winnerbäck 11.07.2024
Dørene åpner: 17.00 Aldersgrense 18 år Kjøpte billetter refunderes ikke.
See more
-
0
+
727,00 NOK