Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Elektronisk Solskin

Elektronisk Solskin inviterer for femte gang til elektroniske koncerter, lydkunst og lokalt produceret mad. En bæredygtig festival med en ambition om at bringe det bedste fra den eksperimenterende elektroniske scene ud i provinsen. Som en af gæsterne på festivalen udtrykte det: “Det er som et lille stykke Berlin i Lejre.”

Elektronisk Solskin er en endagsfestival, som inviterer dig med på landet til koncerter med danske og udenlandske kunstnere. Festivalen præsenterer et program med internationalt anerkendte artister indenfor meget forskellige grene af undergrunds musikscenen.

Elektronisk Solskin 2024

https://www.instagram.com/elektronisk_solskin/
Organizer Elektronisk Solskin
Venue kisserup krat 2, 4330 Hvalsø
Kisserup Krat 2, 4330 Hvalsø
Date 19. May 2024
Open from 14:00 to 23:59
Show starts 14:00

Elektronisk Solskin inviterer for femte gang til elektroniske koncerter, lydkunst og lokalt produceret mad. En bæredygtig festival med en ambition om at bringe det bedste fra den eksperimenterende elektroniske scene ud i provinsen. Som en af gæsterne på festivalen udtrykte...

Elektronisk Solskin 2024
Nyd spændende musik i skønne omgivelser.
250,00 DKK     
Elektronisk Solskin 2024 Børnebillet
Børn er meget velkomne på Elektronisk Solskin og børn under 14 år kommer gratis ind. Billetten hjælper os med at se hvor mange børn der kommer.
See more
0,00 DKK