Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Eirik Wagelid, en av landets mange musikere kommer til Onkel Thor for å underholde med både sin stemme og gitar! Han spiller en rekke hitlåter fra noen av de mest ikoniske artistene i musikkhistorien og det vil blant annet bli musikk fra Tom Petty, Price, Eric Clapton og mange flere!

Eirik er fra Hokksund og har spilt på Onkel Thor flere ganger i forskjellige konstellasjoner med band, men han har aldri før spilt hos oss alene. Vi gleder oss stort til å ta Eirik imot og vi er helt sikre på at det kommer til å komme en del folk på denne konserten - noe som gjør at det kan være lurt å sikre seg billett raskt.

Vi holder kjøkkenet åpent som vanlig denne dagen (det vil si fra kl. 17:00 til kl. 21:00), mens Eirik begynner å spille kl. 22:00. Dersom du ikke ønsker å spise, åpner dørene kl. 21:00. Billetter kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Dersom du har spørsmål eller dersom du ønsker å bestille bord, kan du kontakte oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Eirik Wagelid på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 8. March 2024
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00

Eirik Wagelid, en av landets mange musikere kommer til Onkel Thor for å underholde med både sin stemme og gitar! Han spiller en rekke hitlåter fra noen av de mest ikoniske artistene i musikkhistorien og det vil blant annet bli musikk fra Tom Petty, Price, Eric Clapton og mange...

Ordinær billett
125,00 NOK
Studentbillett
Gyldig studentbevis må fremvises sammen med billetten.
75,00 NOK