Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

De traditionelle irske sange og melodier bliver fortolket af gruppens tre medlemmer, der alle synger og spiller, for at fortælle den gode historie, som Irsk musik er kendt for. Med en musikskat, der rummer alt fra de kendte pubsange over romantiske ballader, lystige drikkeviser og svingende melodier, tilbyder de en bred vifte af musikalske juveler, hvor der er noget for enhver smag.

Denis McLaughlin er et stort navn indenfor irsk folkemusik. Han er fra Derry i Irland og bosatte sig i det sønderjyske tilbage i 1980erne. Han blev hurtigt en førende irsk musiker i det danske og europæiske folkmiljø og har siden været en inspirator for flere generationer af danske folkemusikere. Denis synger med en meget stærk og flot vokal, både de stille ballader, egne sange og de gode kendte pubsange, som alle synger med på. Han akkompagnerer sig selv (bandet) med guitar, oktav mandola, banjo, bodhrán og bones.

Pia Nygaard er uddannet folkemusiker fra syddansk musikkonservatorium og skuespillerskole i 2010, hun kendte meget lidt til den irske folkemusikgenre, da hun mødte Denis i 2008 på Strib Vinterfestival. Siden mødet med Denis er hun blevet en skattet del af det irske folkmiljø i Danmark. Hun farver musikken i mange nuancer, med sin bløde sprøde klang både i stemmen og på violinen.

Sune Christiansen har i de sidste femten år dykket langt ned i de irske musikalske traditioner. Med hans store passion for musikken og gennem flere ophold i Irland har han fundet sin egen rå stemme og lækre klangbillede på banjo, tin whistle og bodhrán. Sunes musikalske mentor var Barney McKenna fra det verdensomspændende band The Dubliners.

Sammen udgør de tre garvede musikere musikgruppen ‘Culchie’, som tilsammen har over 60 års erfaring som udøvende musikere. Culchie spiller koncerter i indland såvel som udland og rejser i 2024 bl.a. til Tyskland og Holland for at fremføre deres tolkning af den traditionelle Irske folkemusik.

Billetpris: 150 kr.
Billetpris medlemmer: 125 kr.

Culchie//Thy Folkemusik

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Stenbjerg Kro
Date 25. April 2024
Open from 19:00 to 19:30
Show starts 19:30

De traditionelle irske sange og melodier bliver fortolket af gruppens tre medlemmer, der alle synger og spiller, for at fortælle den gode historie, som Irsk musik er kendt for. Med en musikskat, der rummer alt fra de kendte pubsange over romantiske ballader, lystige drikkeviser...

Billet
150,00 DKK
Medlemsbillet
125,00 DKK
Medlemsbillet
125,00 DKK