Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

FEW!

Endelig er gjengen i Brothers In Arms på plass igjen der de skal være, nemlig på Teaterfabrikken, der de (med unntak av 2021) har spilt hvert år siden 2007!

Verken de eller publikum later til å bli lei av de tidløse låtene til Dire Straits, og det er mange publikummere som møter trofast opp på disse konsertene år etter år. Men i tillegg dukker det også hvert år opp nye folk på konsertene, også yngre generasjoner som kanskje har oppdaget at musikken var bedre på 70-og 80-tallet..? :-)

De som møter opp får i alle fall gleden av å høre de gode, gamle Dire Straits-klassikerne, samt andre, for de fleste kanskje litt mer ukjente, perler fra bandets katalog.

Alt framført av et 7-mannsband breddfullt av rutine, og som har beholdt samme besetning i alle de 15 årene de har eksistert, noe som kan betegnes som en prestasjon i seg selv..

I tillegg til de tradisjonsrike konsertene på Teaterfabrikken har bandet også spilt på de fleste andre scener på Sunnmøre, f.eks. flere ganger på Terminalen og Båtfestivalen, samt i de aller fleste kulturhus i distriktet. Men de har også spilt konserter utenfor nærområdet, og sommeren 2022 spilte de for fullsatt sal på "Herøydagan" på Helgelandskysten.

Bandet består fortsatt av:
Erik James Anderson; vokal
Ketil Strand; gitar/vokal
Lars Øverås; bass
Bjørn Skjelten; trommer
Kjell Myklebust; tangenter
Sten-Even Holstad; gitar og
Kjetil L.Ingvaldsen; sax/tangenter/perc.

Brothers in arms // A tribute to Dire Straits

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 23. March 2024
Open from 19:30 to 23:00

Endelig er gjengen i Brothers In Arms på plass igjen der de skal være, nemlig på Teaterfabrikken, der de (med unntak av 2021) har spilt hvert år siden 2007!

Verken de eller publikum later til å bli lei av de tidløse låtene til Dire Straits, og det er mange...

Billett
300,00 NOK