Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KONSERTKLANEN

Endelig stuekonsert igjen! Oppadstormende Rick Grove tar med seg gitaren 6. april til Ruth og Tore Rekeland. Stua rommer ca 40 folk. Førstemann til mølla!

Dørene åpner: 20:30
Konsertstart: 20:45
Arr. er ferdig: 22:00

Veibeskrivelse:
maps.app.goo.gl/XNtnWLQUPejMpVnv9

Overnatting i Sokndal:
www.sogndalstrand-kulturhotell.no/
www.bakkaanocamping.no
www.heroesofhaua.no/tunellstuo

Arrangør: Konsertklanen
Medarrangører: Nordic Live og Rick Grove

Promo Konsertklanen:
youtu.be/_2F6qTHaimY

---------------------------------------------------------------------------------

Rick Grove

Rick Grove er halvt amerikansk og halvt norsk. Han er en Oslo-Lucky Luke, men vokst opp i Lommedalen, Bærum.

Sammen med produsent Mikhael Paskalev er Groves sound hip, men moden, robust, men myk, pickup-truck men elektrisk sykkel, og hjerteskjærende, men fortsatt sjarmerende. Akkurat som mannen selv.

Etter å ha vært gitarist i flere norske band, tok han i 2022 endelig steget og rustet opp sitt eget prosjekt. Med baklommene fulle av låter, et nytt navn og ingenting å tape begynte han å vise frem hva han og hans band hadde kokt opp. Debutsingelen Gun ble gitt ut i juni, fulgt opp med Reptile i august.

16. mars 2023 kom omsider debutalbumet med navnet Reasons - som høstet strålende respons, deriblant fra Stavanger Aftenblad (6/6) som døpte det til en av årets utgivelser: «(…) har han laget et debutalbum jeg ikke kan finne noen minustegn ved», lyder det blant annet fra nevnte anmeldelse.

Kort tid etter de første singlene ble det opptredener på Vill Vill Vest, by:Larm, Camp Øya og Trondheim Calling. På albumturneen ble albumet feiret foran et stappfullt Blå i Oslo, og liveshowene har ellers blitt tatt godt i mot av både publikum og anmeldere, hvorpå blant annet GAFFA skrev følgende etter førstnevnte konsert:

«Riffingen, de sylfrekke vendingene og gitarsoloene er av det slaget som gjør at eneste håndteringsmekanisme er å ta på det bredeste gliset som ligger i skuffen. Når konserten så er over, etter det som oppleves som 30 svært raske minutter, er det bare en tanke som går i hodet: Faen heller, vi vil ha mer!»

Links to artist

Rick Grove // i stuo te Ruth & Tore

https://fb.me/e/6T5B6eGD1
Organizer KONSERTKLANEN
Venue Sokndal
Kleivan 9, Hauge i Dalane, Norge
Date 6. April 2024
Open from 20:30 to 22:00
Show starts 20:30

Endelig stuekonsert igjen! Oppadstormende Rick Grove tar med seg gitaren 6. april til Ruth og Tore Rekeland. Stua rommer ca 40 folk. Førstemann til mølla!

Dørene åpner: 20:30
Konsertstart: 20:45
Arr. er ferdig: 22:00

...

Billett, sitteplass
369,00 NOK