Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

MELANIE DEKKER - A voice like chocolate/En stemme som chokolade

Melanie Dekker, sangskriver fra Vancouver, Canada, er en født entertainer - forførende charmerende med den fascinerende dybe stemme og den særprægede rytmiske guitar stil. Melanie har gennem en årrække turneret i Europa og hendes turneplan fortæller at hun er kendt utroligt mange steder.

Dekker’s imponerende stil spænder fra klassiske folkemusik-pop ballader til rock-popsange, hendes stemme ændrer sig fra blød til bedrøvet til forførende råhed. Lyden - stemningen - smelter i øret som chokolade gør på tungen. Alan Rodger er wingman på scenen.

Melanie Dekker har flair for øjeblikket, hun er god til at servere levende godbidder, en absolut delikatesse for ørerne. De autentiske sange om kærlighed og livet vækker følelser og længsler, - det hele kædes sam-men af en smilende fortællende publikumsvant sangerinde.

Mange kender sikkert en af hendes sange, nemlig ”Boomerang ”, den har Alex Nyborg Madsen været flittig til at spille. Et par andre ørehængere er ”Hippie” og ”Until The Wind Stops Blowing in Denmark”.

Hun har de optrådt 3 gange på Skagen Festivalen, spillet for fulde koncerthuse rundt i Danmark og Tysk-land og denne sommer var de desuden opvarmningsband for Bryan Adams i Ulm, Tyskland.

www.melaniedekker.com

Melanie Dekker (Can) - Rytmus

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 20. April 2024
Open from 19:00
Show starts 20:00

MELANIE DEKKER - A voice like chocolate/En stemme som chokolade

Melanie Dekker, sangskriver fra Vancouver, Canada, er en født entertainer - forførende charmerende med den fascinerende dybe stemme og den særprægede rytmiske guitar stil. Melanie har gennem en...

Siddeplads
140,00 DKK
Siddepladser
140,00 DKK
Siddepladser
140,00 DKK