Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Kometen

Hardcore? JA! 

Sette Norge og Drammen på kartet? JA!Straight outta LA kommer sjølveste synonymet på hardcore, TERROR. Med sin helt naturlige plass ved siden av sjangerstorheter som Hatebreed, Sick Of It All og Madball er de hyllet av både presse og fans som en av de mest innflytelsesrike i moderne amerikansk hardcore.
Siden starten i 2002 har TERROR vært kjent for killer liveshows hvor overtenning, felleskap, tighte riffs og en jordnær tilnærming til moshpits er hovedingredienser.Når de først skal på Norgesbesøk tar altså TERROR med seg NASTY og kommer på snarvisitt eksklusivt til Drammen, og oss på Kometen. Akkurat det er såpass heftig at du rett og slett burde revurdere julegavene til både nær og fjern familie, naboer og deg sjøl. 


Inspirert av sen åttitalls NYHC og Bay Area thrash har WEIGHT fra Oslo holdt det gående siden 2018. Medlemmene har fartstid i bl.a. band som Damage Control, Common Cause, Giant, Insurance Risk, Shot at Dawn og Heksed og har delt scene med internasjonale navn som Agnostic Front, No Warning, Slapshot, Spirit Crusher og Change. Weight ga i 2019 ut sin selvtitulerte EP på britiske The Essence Records og er i disse dager aktuelle med debut-LP’en "Violence of the divine" på The Essence/Control Records.

Billetter i salg fredag 22. desember
10:00www.facebook.com/terrorhardcoreDørene åpner 20.00


cc: 325,- + avg.

TERROR (US) // NASTY (BE) // WEIGHT (NO)

Organizer Kometen
Venue Kometen // Strømsø Torg 4, 3044 Drammen
Strømsø
Date 24. March 2024
Open from 20:00 to 23:55
Age limit 20

Hardcore? JA! 

Sette Norge og Drammen på kartet? JA!Straight outta LA kommer sjølveste synonymet på hardcore, TERROR. Med sin helt naturlige plass ved siden av sjangerstorheter som Hatebreed, Sick Of It All og Madball er de...

TERROR // NASTY
SOLD OUT
343,00 NOK