Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Museerne Helsingør

Du inviteres hermed til en åben omvisning på Skibsklarerergaarden, Strandgade 91, 3000 Helsingør den 29 februar 2024 fra kl. 17-18.

Få indblik i Skibsklarerens rolle i Helsingørs sundtold. Hvad indebar hans job, og var det unikt for Helsingør at have op mod 35 klarere-virksomheder i byen? Og hvordan var det at være gift med Skibsklareren?

For kun 60 kr. pr. person (Billetter kan også købes i døren ) får du adgang til dette autentiske hjem, der udgør en historisk perle i Helsingør. Oplev fascinerende historier fra overklasselivet i Helsingør under 1800-tallets Sundtold-periode.

Under denne omvisning vil Skibsklarererens fruen personligt guide dig rundt i hendes private hjem, herunder sovekammeret og den fine stue, hvor hun viser skatte og gaver fra familiens venner fra hele verden.

Kom og udvid din horisont om byens spændende og farverige fortid! Ses vi?

Guidet omvisning på Skibsklarerergaarden. Drop in

http://helsingormuseer.dk
Organizer Museerne Helsingør
Venue Skibsklarerergården
Strandgade 91, Helsingør, Danmark
Date 29. February 2024
Open from 17:00 to 18:00

Du inviteres hermed til en åben omvisning på Skibsklarerergaarden, Strandgade 91, 3000 Helsingør den 29 februar 2024 fra kl. 17-18.

Få indblik i Skibsklarerens rolle i Helsingørs sundtold. Hvad indebar hans job, og var det unikt for Helsingør at have op mod...

Omvisning på Skibsklarerergaarden.
Du inviteres hermed til en åben omvisning på Skibsklarerergaarden, Strandgade 91, 3000 Helsingør den 29 februar 2024 fra kl. 17-18. Få indblik i Skibsklarerens rolle i Helsingørs sundtold. Hvad indebar hans job, og var det unikt for Helsingør at have op mod 35 klarere-virksomheder i byen? Og hvordan var det at være gift med Skibsklareren? For kun 60 kr. pr. person (Billetter købes i døren og børn under 18 deltager gratis) får du adgang til dette autentiske hjem, der udgør en historisk perle i Helsingør. Oplev fascinerende historier fra overklasselivet i Helsingør under 1800-tallets Sundtold-periode.
See more
60,00 DKK