Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Randi Laubek har udgivet sit 9. studiealbum ”Bridge From Nowhere”.

Randi Laubek er tilbage med et underfundigt, smukt og sælsomt studiealbum. Albummet har været 7-8 år undervejs, fordi sangskrivningsprocessen tog en afstikker til en rent asiatisk inspireret og hel-akustisk udgivelse i 2021. Randi Laubek indspillede med -, og skrev til kinesiske musikere fra Central Conservatory of Music i Beijing. ”Jetty Out To Sea”-EPen blev en slags lillesøster til ”Bridge From Nowhere”, der udkommer til oktober i år. Det er hendes 9. studiealbum.

Randi Laubek har gået sine egne musikalske veje siden succeserne med debutalbummet ”Ducks And Drakes” og efterfølgerne ”Almost Gracefully…” og ”The Wedding Of All Things”. Den store opmærksomhed, der fulgte i kølvandet på de 3 første udgivelser, fik hende til at stoppe op. Hun havde vundet 3 Grammyer, og blev spillet på stort set hver eneste cafe og i radioen, men al virakken omkring hende kom til at støje og handle om alt muligt andet end musikken. Randi Laubek var nødt til at finde tilbage til udgangspunktet og fordybelsen i musikken, hvor hun altid har haft sit private rum.

Det er musikken, og alle de muligheder og forskellige retninger, der åbner sig, så snart man begynder at dykke ned i tonerne, det handler om for Randi Laubek. Inspireret af den amerikanske harpist og pianist Alice Coltrane var ”Bridge From Nowhere” oprindeligt tænkt som et album med synths, guitar og vokaler. Ikke andet. Men da Randi og hendes musikmakker gennem 25 år, den elektroniske musiker Anders P. Jensen, begyndte at kratte i overfladen af de udvalgte sange, udviklede udtrykket sig undervejs.

De 11 sange på albummet kredser om, hvor vi søger hen og hvad vi griber fat i, når livet bliver kaotisk, smertefuldt eller uforståeligt. De usynlige hænder, der bærer os igennem, når vi ikke kan stå alene. En bro, der pludselig kommer ud af intet, når vi har mest brug for det.

Randi Laubek

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 7. June 2024
Open from 19:30

Randi Laubek har udgivet sit 9. studiealbum ”Bridge From Nowhere”.

Randi Laubek er tilbage med et underfundigt, smukt og sælsomt studiealbum. Albummet har været 7-8 år undervejs, fordi sangskrivningsprocessen tog en afstikker til en rent asiatisk inspireret...

Billet
129,00 DKK
Unge-billet
62,00 DKK