Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ÉKIP AS

Party like it's 1923! Endelig sommer og åpning av Sommerteltet! Bli med på sommerfest med Swing'it -et fantastisk liveband som det er umulig å ikke like!
De siste årene har Swing’it skapt feststemning på festivaler, firmafester, utesteder, offentlige konserter, jazzklubber, i parader - og som gatemusikanter(!).
De gjør kunststykket å underholde alle – uansett alder og ståsted – med sjarme, spilleglede og entusiasme! Swing’it byr også på egne fengende og joviale låter med artige tekster og snert– alltid med eget særpreg og tolkning, servert med stråhatter, tversoversløyfer og masse energi!
I 2023 gjorde de det svært bra i MGP og med sitt «prohibition party»-konsept turnerer de Europa rundt og vekker alltid stor begeistring blant publikum i alle aldre.
Kom som du er, eller kle deg opp til sommerfest og la deg rive med av smittende spilleglede, høy musikalsk kvalitet og fengende låter i Sommerteltet lørdag 1. juni!

Start kvelden med en Sommerbuffét med kalde og varme retter med en smak av sommer. Maten serveres fra kl. 18-20, konsertstart ca. kl. 21.

Teltet åpner for Sommerbuffét fra kl. 18.00, konsertstart ca. 21.00. (Aldersgrense 18 år)

Åpningsfest med SWING'IT // SOMMERTELTET 1. JUNI

Organizer ÉKIP AS
Venue Sommerteltet i Ålesund
Date 1. June 2024
Open from 18:00 to 23:55

Party like it's 1923! Endelig sommer og åpning av Sommerteltet! Bli med på sommerfest med Swing'it -et fantastisk liveband som det er umulig å ikke like!
De siste årene har Swing’it skapt feststemning på festivaler, firmafester, utesteder, offentlige konserter, ...

Sommerfest med Swing'It + Sommerbuffét
Billetten inkluderer Sommerbuffét med utvalg av varme og kalde retter + konsert. Teltet åpner 18.00, mat serveres 18-20.
See more
640,00 NOK     
Sommerfest - konsert med Swing'it 1. juni
Konsertbillett
290,00 NOK