Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Trekanten

Komponist og tubaisten Daniel Herskedal spiller sin første solokonsert i Oslo! Konserten vil være basert på Call for Winter albumet fra 2020, som forøvrig også blir første gang den blir fremført live i Norge. Velkommen til en vakker sonisk opplevelse 12. april på Trekanten!

Call for Winter bygges på lag av tuba og bass trompet, og gir en følelse av en saktere tid. Albumet ble skrevet og tatt opp på en hytte i Elgå over en to-ukers periode, hvor Herskedal var alene i ett med det vakre vinterlandskapet. Det er en musikals reise som minner om omgivelsene, sjelfull og uberørt av mennesker som gir ro og refleksjon. Albumet vant Spellemannspris i 2021 i komponistklassen.

Herskedal hadde i 2021 bestillingsverk til Trondheim- Stavanger- og Moldejazz med bl.a. Emilie Nicholas, med utgivelse året etter. Albumet ble nominert til Spellemannprisen i kategorien «Alternativ pop/rock», samt til Deutscher Jazzpreis. Herskedal ble også nominert i kategorien «Årets internasjonale suksess». Albumet hans Harbour (2021) ble kåret til årets jazzalbum i verden av britiske Presto Music og nominert til årets internasjonale album av Deutscher Jazzpreis.

Daniel Herskedal / Trekanten

http://facebook.com/trekantenoslo
Organizer Trekanten
Venue Trekanten
Pilestredet Park 24, Oslo, Norge
Date 12. April 2024
Open from 20:00

Komponist og tubaisten Daniel Herskedal spiller sin første solokonsert i Oslo! Konserten vil være basert på Call for Winter albumet fra 2020, som forøvrig også blir første gang den blir fremført live i Norge. Velkommen til en vakker sonisk opplevelse 12. april på...

Daniel Herskedal
Blanding av sittende og stående plasser. Første til mølle prinsippet.
See more
260,00 NOK