Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HAVBLIKK

Stian Carstensen, Norges kanskje fremste virtuos på trekkspill, banjo og gitar, kommer i mars til Batalden Ishus! 🤩

Han har reist rundt omkring i verden for å gjøre seg bedre kjent med ulike stilarter som balkanmusikk og bluegrass, og er spesielt kjent for sin fordypning i bulgarsk folkemusikk. Carstensen trekker inspirasjon fra et usedvanlig variert sjangerutvalg, heriblant norsk og ulike typer folkemusikk, jazz, eldre og nyere klassisk musikk, viser og mer. I Carstensens egenkomponerte musikk blander gjerne sammen hans varierte inspirasjonskilder, og er ofte rytmisk, harmonisk og spilleteknisk kompleks.

Stian Carstensen er kanskje mest kjent som frontfigur i bandet Farmers Market som ble stiftet i 1991. Som soloartist byr han på et mangfoldig repertoar på trekkspill, banjo, pedal steel, sekkepipe og leirgjøk! Det være seg hillbilly, barokk, jazz, klassisk, balkanmusikk. Stian improviserer også gjerne over forslag fra publikum innenfor urimelighetens grenser. I tillegg blir det store mengder verbalhumor og satire, det sparkes i alle retninger gjerne også i viseform.

Hans kritikerroste dobbeltalbum "Musical Sanatorium" ble nominert til Nordisk råds pris 2021, han fikk også årets musikkpris for låta "Hippocampus Serenade" i 2022.

Av kuriøse faktaopplysninger kan det nevnes at han har vært på hitlistene i Azerbaijan, og har mottatt drapstrusler i brevsform etter å ha skrevet tekst og musikk til ny nasjonalsang for Norge på oppdrag fra NRK.

Unn deg selv en billett til en av årets mest spennende konsert! 🥳

Båt fra Florø: 16:00
Dørene åpner: 16:30
Konsertstart: 18:30
Båt til Florø: 20:50

---

🚢 Se utfyllende informasjon om reiseruten her: bit.ly/3Zr8Vxg
🍜 Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på Batalden Ishus.
🎫 Dette er en intimkonsert, og det er kun 50 plasser. Billetter forhåndsselges på Tikkio, se link øverst på arrangementet.

STIAN CARSTENSEN - Solokonsert på Batalden Ishus

http://havblikk.net
Organizer HAVBLIKK
Venue Batalden Ishus
Batalden Ishus
Date 15. March 2024
Open from 16:30

Stian Carstensen, Norges kanskje fremste virtuos på trekkspill, banjo og gitar, kommer i mars til Batalden Ishus! 🤩

Han har reist rundt omkring i verden for å gjøre seg bedre kjent med ulike stilarter som balkanmusikk og bluegrass, og er spesielt kjent for...

Ordinær billett
Dørene åpner 16:30, konsertstart 18:30. Arrangementet har fri aldersgrense. Det vil bli salg av alkohol, og personer under 18 år må gå i følge med en verge, skjema fylles ut ved ankomst. Legitimasjon må fremvises ved inngang.
See more
350,00 NOK