Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

STORMO (IT)
Vaterland
Fredag 26. April
20:00 // 250.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Det ville ikke være riktig å kalle italienske STORMO for late bloomers, for de har vært veldig gode helt siden starten tilbake i 2007. Det er likevel tidlig i 2023, etter 16år i gamet, at post-hardcore leverandørene fra Dolmittene (Italia) noterer sin kreative peak. Bandets nye langspiller «Endocannibalismo» ble sluppet på legendariske Prosthetic Records og det ble med det klart at her var det nådd nye høyder i en allerede sylskarp diskografi. Stort Amerikansk label til tross, her var det ikke en avslipt og kommersialisert tilnærming som sikret samarbeidet - STORMO anno 2023 låter om mulig ennå kvassere enn tidligere, med kompromissløs kreativitet som tillater låtene å gå dit de må helt uten tøyler. Vokal på kav italiensk har vært med siden dag én, også denne består på bandets ferskeste utgivelse, snerrende og illsint som seg hør og bør i en slik sammenheng.

Det er alltid fascinerende når godt etablerte artister når nye høyder etter lang tid i musikkens tjeneste. I tilfelle STORMO er denne nyervervede formtoppen 100% organisk, og noe som har vokst ut av lang fartstid, en evig brennende flamme for kreativ hardcore og over 400 konserter på den europeiske kontinent både alene og som gjester på turnéer med band som Converge og Full of Hell.

Forvent en herlig rundans av tråsjuke skrik, mektige blastbeats, frenetisk riffing og ett par knepp avantgarde-krydder på toppen når STORMO svinger innom den lokale pizzasjappa i Brugata fredag 26. April. Billetter ute nåh!

STORMO (IT) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 26. April 2024
Open from 20:00 to 23:00

STORMO (IT)
Vaterland
Fredag 26. April
20:00 // 250.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Det ville ikke være riktig å kalle italienske STORMO for late bloomers, for de har vært veldig gode helt siden...

STORMO (IT) // Vaterland
Fredag 26. April 20:00 // 250.- // 20år
250,00 NOK