Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for PRISMA
Single-aktuelle PRISMA på Danmarks-tour i 2024

Den danske duo PRISMA, bestående af de talentfulde søstre Sirid og Frida, har siden 2021 taget dansk musik med storm med hits som 'I Never Wanted To Meet You' og 'Bangs', samt deres EP 'Inside Out'. Det har ført til imponerende shows i både ind- og udland, samt tildelingen af flere priser – En DMA, en Carl Pris og senest ’Nutidens Unge’-prisen af bandet TV2, som en del af åbningen på SPOT festival 2023.

PRISMA har ikke kun imponeret nationalt, men har også erobret internationale scener, hvor de blandt andet har kunne opleves på toneangivende festivaler som WayOutWest og Dockville, samt i sidste uge til udsolgt headline koncert i Berlin, og en triumf på Eurosonic i Holland. 2024 tegner derfor til at blive endnu et spirende år for PRISMA, der allerede har cementeret deres plads som et af Danmarks mest lovende live acts. Med et imponerende bagkatalog og enestående liveoptrædener er PRISMA klar til at indtage landet med deres unikke lyd og musikalske evner.

I øjeblikket er PRISMA aktuelle med singlen ”Kingdom”. Sangen er en følsom elektroinspireret sang med et storslået, og nærmest fællesskabsorienteret, omkvæd. Linjen ”Take me to your kingdom” danner base for omkvædet, hvor PRISMA overgiver sig til den spirende lyst til at udforske hinanden, og give slip på kontrollen.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

PRISMA

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 20. Sep 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

Single-aktuelle PRISMA på Danmarks-tour i 2024

Den danske duo PRISMA, bestående af de talentfulde søstre Sirid og Frida, har siden 2021 taget dansk musik med storm med hits som 'I Never Wanted To Meet You' og 'Bangs', samt deres EP 'Inside Out'. Det har ført...

Prisma
-
0
+
235,00 DKK