Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Koie

I et univers som gliser i samme retning som Raga Rockers, Dum Dum Boys, Ingenting og Jokke, lirer «Svelene» av seg fandenivoldske rockelåter, ofte med dypereliggende meldinger mellom linjene, og et særegent glimt i øyet. Alt servert med tekster på Nordfjord-dialekt og stort allsangpotensiale.

Bandet har gitt ut sju plater; «Delvis Skya Oppholdsvær», «Live På Fabrikken», «Tegnestiften», «Sanne Episoder», «Håpløst Håpefull»,«Fri Fugl» og «Sveiv i gang», i tillegg til singler, og jobber stadig med nytt materiale.

De siste årene har arbeidet med nytt materiale og et stødigere, mer variert sett med akustiske innslag, gjort Svelene mer forberedt på å spille alt fra mindre klubber til store festivalscener. Svelene har holdt det gående i langt over 20 år med konserter på klubber og festivaler over store deler av landet.

Om Koie og Koie Lavvo:

Koie er lokalisert i Stranda sentrum, og tilbyr alt fra enkle til eksklusive hytter. På Koie har du også Koie Lavvo, Stranda's storstue. Koie Lavvo tilbyr en unik opplevelse med sin bar og uteservering. Her har du en nydelig fjordutsikt. Vi tilbyr et bredt spekter av arrangementer gjennom året. Les mer her: koiestay.no/arrangement

Svelekameratane // Koie Lavvo

https://koiestay.no/
Organizer Koie
Venue Koie Lavvo
Koie Lavvo
Date 25. May 2024
Open from 19:00 to 02:00
Age limit 20

I et univers som gliser i samme retning som Raga Rockers, Dum Dum Boys, Ingenting og Jokke, lirer «Svelene» av seg fandenivoldske rockelåter, ofte med dypereliggende meldinger mellom linjene, og et særegent glimt i øyet. Alt servert med tekster på Nordfjord-dialekt og stort...

Ordinær
264,00 NOK