Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Johan Berggren har på kort tid skrevet seg inn til å bli en av våre mest folkekjære visesangere. Da Lilyhamericana kom i 2020 skrek anmelderne “Arven etter Prøysen” og kalte han “Lillehammers svar på Bjella og Hellbillies!”. Året etter kom oppfølgeren Ei hytte foran loven. Også denne blei mottatt i ekstase av anmelderne. Begge albumene ble nominert til Spellemannsprisen for årets country-album.

Berggren lever opp til sammenligningene. Han er en glimrende forteller og underholder. Han gjør køntri på sitt eget vis og har forstått dens sjel og hjerte. Musikken, i seg selv, er like behagelig som et par gode, inngåtte boots.

På sitt fjerde studioalbum Takk for det meste tråkker Berggren og backingbandet Trøgstad Musikkompani enda djupere ned i køntrisalaten. Vi møter de som kun lengter videre, de som aldri vil dra, skråblikk på tilværelsen og glimt-i-øyet basert sjølransakelse. Takk for det meste kommer til høsten, men singlene er heldigvis rett rundt hjørnet.

I tillegg til solokarrieren er Berggren en del av bandet Best i Motlys sammen med skuespiller Bjørn Sundquist, artist Trond Granlund og forfatter Yngve Kveine. Her har Berggren tonesatt Kveines lyrikk og gjort det om til låter som vekselsvis fremføres av Sundquist, Granlund og Berggren selv. Resultatet kommer til høsten i form av albumet Dagslyset
venter.

Restauranten er åpen som vanlig denne dagen og dersom du skulle ønske å bestille bord eller dersom du har noen spørsmål, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Billetter kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet. Dersom du ikke har bord for bespisning, så åpner dørene kl. 20:30. Johan begynner å spille omtrent kl. 21:30.

Links to artist

Johan Berggren på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 23. March 2024
Open from 20:30 to 01:00
Show starts 21:30

Johan Berggren har på kort tid skrevet seg inn til å bli en av våre mest folkekjære visesangere. Da Lilyhamericana kom i 2020 skrek anmelderne “Arven etter Prøysen” og kalte han “Lillehammers svar på Bjella og Hellbillies!”. Året etter kom oppfølgeren Ei hytte...

Ordinær billett
200,00 NOK