Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Visnes Hotel Stryn as

Image for Hagekonsert med Eva Weel Skram og Oddny
«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til. De sterke låtene fra disse to albumene, har nemlig løftet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.
I 2024 blir det gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

Etter Eva Weel Skram spelar gruppa Oddny frå Bremanger!

Oddny er eit norskspråkleg alternativ rock-fenomen med tekstleg pondus. Bandet foreiner det vestlandske underfundige med element frå rock, folk og honningsøt pop. I fjor haust ga dei ut debut EP-en «Eg trur at eg må spy/Våte sko». Låten «Oktober, Bergen by» blei A-lista på nasjonal NRK P1. Popklikk.no rangerte den som ein av dei beste norske låtane i 2023!
Oddny er nominert til "Luttprisen" som årets nykommer.

Merchant legal name: Visnes Hotel Stryn as

VAT: 913592719

Hagekonsert med Eva Weel Skram og Oddny

Organizer Visnes Hotel Stryn as
Venue Visnes Hotel
Date 15. Jun 2024
Open from 17:00 to 23:00

«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til. De sterke låtene fra...

Eva Weel Skram og Oddny
Hagekonsert på Visnes Hotel i Stryn. Grilling og servering utandørs. Unummererte plasser. Åpent fra kl 18, konsertstart ca kl 19.
See more
-
0
+
650,00 NOK