Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Olsen på Hjørnet

Vi gleder oss til besøk av trubadur Doffe fredag 22. mars!! Doffe er en energisk, trådløs event trubadur som er like mye rundt bordene, som på scenen.

Doffe er en godt rutinert afterski-trubadur, med sine snart 20 år ute på veien. Han er trådløs, og befinner seg like mye ute blandt publikum, og (kanskje) oppå bordene, som på scenen.
Trubadur Doffe er kjent for sine løse kommentarer, og dialog med publikum, og humor, er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning.
Musikken han spiller passer til både dans og allsang. Som han pleier å si: reportoaret er varierende, erfaringen er bred, og allsangfaktoren høy. Låtene spenner fra 90 tallet, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten - noe det som oftest ender med. Jokke, CC Cowboys, Beatles, Eric Clapton, Postgirobygget, Creedence, Red Hot Chili Peppers, DeLillos, Oasis, Counting Crowes og maaaaange flere.

Fredag er det også biffaften fra 17.00-21.00, så skap en helaften med middag og god musikk.

Bordbestilling: bestilling@olsenhjornet.no

Trubadur Doffe // Olsen på Hjørnet - Gratis inngang

https://www.facebook.com/olsenpahjorne
Organizer Olsen på Hjørnet
Venue Olsen på hjørnet
Olsen på hjørnet
Date 22. March 2024
Open from 15:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Vi gleder oss til besøk av trubadur Doffe fredag 22. mars!! Doffe er en energisk, trådløs event trubadur som er like mye rundt bordene, som på scenen.

Doffe er en godt rutinert afterski-trubadur, med sine snart 20 år ute på veien. Han er trådløs, og...

There are currently no tickets in sale for this event.