Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lajla Storli

RYSSTAD/STORLI/MORKENKim Rysstad, Lajla Storli og John Ole Morken er kjente navn på folkemusikkartet. Alle tre er solister med sterk forankring i sine lokale tradisjoner fra Setesdal, Hardanger og Rørosdistriktet.

Setesdølen Kim er best kjent for de fleste fra programmet «Stjernekamp» på NRK der han kom på
andre plass, der han imponerte stort med sin allsidighet gjennom flere sjangre. Kim har også deltatt i Grand Prix flere ganger og best kjent er sangen «Så vidunderleg» som har vært mye spilt på radio. Kim har gitt ut flere kritikerroste plater med folkemusikk og viser.

Lajla kommer fra Hardanger og er sanger og hardingfelespiller. Hun har et allsidig repertoar med viser, feleslåtter og stev. For ei tid tilbake gav Lajla ut soloplata «Møya som drøyme» som høstet gode kritikker. Lajla står også bak folkemusikkens svar på BliMe-dansen; «Danseglede», der hun har skrevet tekst og melodi. Våren 2023 kom samlinga Slåttar frå Kvam, Ulvik, Ullensvang og Eidfjord, der Lajla spela inn slåttar for Hardingfele saman med Knut Hamre, Benedicte Maurseth og Annlaug Børsheim.
Lajla har røtter fra Buer, då mor hennar vaks opp der, og ho har mange gode minner frå besøk til besteforeldre, søskenbarn og tante og onkel på den unike fjellgarden.

John Ole er felespiller men trakterer og gitar. Han kommer fra Rørosdistriktet der Rørospolsen er et av hans hjertebarn. Har har spilt inn flere plater med musikk fra hjemtraktene. Siste årene har vært å høre i NRK P2 som programleder i Folkemusikktimen. Både Lajla, Kim og John Ole har hatt Statens kunstnerstipend.

Som trio turnete de mye for over ti år siden med konserter rundt om i Norge der de bergtok publikum med sitt samspill. Lajla og Kim sine stemmer er som hjertemedisin som smelter sammen, og med John Ole på gitar tar trioen publikum med på sarte, melankolske, sterke
tolkninger av kjente og ukjente sanger. Trioen byr på en konsert der en kan oppleve folkemusikk i sin enkle og sterke form solistisk sammen med viser og nytt materiale. For nå har de på ny funnet
frem gullkorn fra musikkhimmelen som de ser frem til å dele med publikum.

Sjekk ut Buer restaurant her: buer.no

Under Bergfall- Rysstad/Storli/Morken på Buer restaurant

Organizer Lajla Storli
Venue Buer restaurant
Date 5. May 2024
Open from 16:30

RYSSTAD/STORLI/MORKENKim Rysstad, Lajla Storli og John Ole Morken er kjente navn på folkemusikkartet. Alle tre er solister med sterk forankring i sine lokale tradisjoner fra Setesdal, Hardanger og Rørosdistriktet.

Setesdølen Kim...

Under Bergfall- Rysstad/Storli/Morken på Buer restaurant
Rysstad/Storli/Morken-Buer restaurant 5.mai 2024
450,00 NOK