Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Jerry Leger er en svært produktiv kanadisk singer-songwriter av ypperste merke, som stadig bygger sin imponerende katalog. Nylig med det kritikerroste albumet "Donlands" som har figurert på årbestelistene til Rolling Stone, Americana-UK og den hjemlige bloggen Gubberock, for å nevne noen.

Leger befinner seg definitivt i americana-landskapet, men musikken hans favner bredt og inkorporerer folk, punk, blues og rock 'n' roll. Dylan er en åpenbar referanse, men artistene han har turnert med og delt scene med opp gjennom årene er også beskrivende: The Sadies, Deer Tick, Justin Townes Earle, Sarah Shook & the Disarmers. Han gis ut på Latent Records, labelen til Cowboy Junkies’ Michael Timmins, og Ron Sexsmith er hans største fan. Nye Donlands er produsert av Mark Howard (Lucinda Williams, Bob Dylan, Tom Waits, Neil Young).

Med seg har Leger klassebandet The Situation, som kan spille både hardt og mykt, rocka og følsomt. Leger har turnert Norge flere ganger tidligere, og hver gang er det nye publikummere som blir konvertert til svorne fans. Vi gleder oss!

Jerry Leger

Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Date 12. June 2024
Open from 19:00 to 01:00

Jerry Leger er en svært produktiv kanadisk singer-songwriter av ypperste merke, som stadig bygger sin imponerende katalog. Nylig med det kritikerroste albumet "Donlands" som har figurert på årbestelistene til Rolling Stone, Americana-UK og den hjemlige bloggen Gubberock, for...

Jerry Leger
Jerry Leger er en svært produktiv kanadisk singer-songwriter av ypperste merke, som stadig bygger sin imponerende katalog. Nylig med det kritikerroste albumet "Donlands". Leger befinner seg definitivt i americana-landskapet, men musikken hans favner bredt og inkorporerer folk, punk, blues og rock 'n' roll. Leger har turnert Norge flere ganger tidligere, og hver gang er det nye publikummere som blir konvertert til svorne fans. Vi gleder oss!
See more
275,00 NOK