Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Da koronaen kom i 2020 bestemte en gjeng musikere fra Lillehammer-området seg for å lage en hyllest til bandet Dire Straits. Etter litt over et år med øving, sto det nye bandet Local Heroes på scenen til Skeikampenfestivalen for første gang 13. august 2021. Bandet høstet strålende kritikk fra publikum og på videoer fra konserten på sosiale medier.

Å lage en hyllest til Dire Straits er ingen lett sak. Dire Straits er et band med mye dynamikk og heftige gitarsoloer. Da hjelper det at frontmann i Local Heroes, Torbjørn Gording Backsæther er over gjennomsnittet interessert i Dire Straits. Torbjørn kjenner spillestilen til Mark Knopfler bedre enn de fleste og håndterer den på en utmerket måte. Og nettopp det er avgjørende hvis man skal hylle et band som Dire Striats.

Med i bandet, er også noen av de aller fremste musikerne fra Lillehammer og omegn. Gausdalbrødrene Odd Arne Holslien (bass) og Jan Kjetil Holslien (trommer) har gjennom snart 30 år på scenen sammen opparbeidet en grunnmur og erfaringer ethvert band ønsker seg. Øyværingen Vegard Karlsen på gitar er en av distriktets mest aktive gitarister og har blant annet vært stand in i BokkeReidars Bluesband. Sist, men ikke minst har vi Steinar Flatemo fra Tretten, en av innlandets mest erfarne og stødige keyboardister.

Local Heroes spiller låter fra hele katalogen til Dire Straits og låter som Sultans of Swing, Walk of Life, Money for Nothing og Romeo and Juliet er alltid med når Local Heroes spiller konsert!

Etter å ha hørt dette bandet live, så er man totalt overbevist om at musikken til Dire Straits kommer til å leve godt i mange, mange år til - rett og slett helt overlegent bra!

Billetter til selve konserten kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet. Vi anbefaler folk å forhåndskjøpe billetter, da vi er rimelig sikre på at det kommer mye folk på denne konserten.

Vi åpner dørene til restauranten som vanlig kl. 17:00, mens konserten starter kl. 21:00. Kjøkkenet holder åpent til kl. 20:30 denne dagen og dersom du ønsker å bestille bord for bespisning, ber vi deg ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Fra kl. 23.00 vil det være livemusikk med Gorm Smørgrav innendørs og dette er selvsagt inkludert i prisen for de som kjøper billetter til konserten med Local Heroes. Dersom man kun ønsker inngang til livemusikken inne, så kjøper man billett til dette via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Vi gjør oppmerksom på at man ikke nødvendigvis har bord/sitteplass dersom man ikke bestiller bord for bespisning. Det er ikke tillatt å bestille bord dersom man ikke skal spise.

Links to artist

Local Heroes - en hyllest til Dire Straits på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 29. June 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 21:00
Age limit 20

Da koronaen kom i 2020 bestemte en gjeng musikere fra Lillehammer-området seg for å lage en hyllest til bandet Dire Straits. Etter litt over et år med øving, sto det nye bandet Local Heroes på scenen til Skeikampenfestivalen for første gang 13. august 2021. Bandet høstet...

Ordinær konsertbillett
Denne billetten inkluderer både inngang til konserten med Local Heroes og livemusikken med trubadur inne fra kl. 23:00.
See more
350,00 NOK     
Kun livemusikk innendørs
Denne billetten inkluderer kun livemusikk med trubadur innendørs fra kl. 23:00!
See more
135,00 NOK