Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Stephan Heidenstrøm er en låtskriver og artist som har skapt glede rundt om det ganske land siden starten av 2000-tallet. Han spiller alt fra sine egenskrevne låter til coverlåter som alle kan synge med på og reportearet hans er stort. Du finner alt fra CCR, Cat Stevens og Greenday til Bruno Mars, Gavin DeGraw, Killers og alle de norske hitene på listen hans. I tillegg til å ofte være hovedartisten for kvelden varmer han også opp scenen for alt fra standupkomikere til store band eller artister som blant annet Postgirobygget, Jonas Fjeld, Hellebillies og Ole Paus.

Stephan er en tilpasningsdyktig og omgjengelig mann og har derfor opptrådt både med band, trioer og duoer, i tillegg til å som regel spille alene. Han er en fremragende vokalist og gitarist og trives like godt på små klubber som på større festivalscener. Han har opptrådt i både inn- og utland med musikken sin og det synes godt at det er på scenen foran et publikum han tilhører. Heidenstrøm er dyktig til å sondere terrenget og skaper derfor alltid den kvelden og stemningen som blir riktig for akkurat ditt publikum. Om du har spesielle ønsker er det sjeldent noe problem å nevne på forhånd hva du kunne tenkt deg og om han ikke kan det, lærer han seg det.

I løpet av mer enn 21 år aktivt som artist har Stephan fått utallige positive omtaler fra konsertarrangører, bookinger og fans for hans store spenn og gode egenskaper. Med glødende engasjement lyser denne joviale artisten som setter publikumet sitt høyt fra scenen og du kan ikke unngå å bli revet med av den gode stemningen.

Vi har mange spisegjester denne dagen og det er begrenset med plasser for spisegjester. Dersom du ikke har bestilt bord, så åpner dørene kl. 21:00. Stephan begynner å spille kl. 22:00.

Dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker å booke bord, så kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Stephan Heidenstrøm på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 9. March 2024
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Stephan Heidenstrøm er en låtskriver og artist som har skapt glede rundt om det ganske land siden starten av 2000-tallet. Han spiller alt fra sine egenskrevne låter til coverlåter som alle kan synge med på og reportearet hans er stort. Du finner alt fra CCR, Cat Stevens og...

Ordinær billett
106,00 NOK