Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Museerne Helsingør

Velkommen til en helt særlig oplevelse på Skibsklarerergaarden i Helsingør, hvor vi åbner dørene for en event, som vi kalder "Frøkenen Inviterer til Te."

Denne begivenhed er en unik invitation til at træde ind i historien og opleve charmen fra en svunden tid. Frøkenen, en eventyrlig fortæller, vil være din guide gennem de velbevarede lokaler, der næsten ikke har ændret sig siden 1780'erne, selvom husets rødder går helt tilbage til det 16. århundrede.

På stueetagen vil du udforske et autentisk butikslokale fra 1820 og en hyggelig skipperstue, der giver et levende indblik i livet for de søfolk, der engang besøgte stedet. Ovenpå venter den fornemme skibsklarererbolig, der vil føre dig endnu dybere ind i historien.

Efter denne fascinerende rejse gennem husets historie vil alle samles i den fine stue, hvor tidsrejsen fortsætter over en kop velduftende te og lækre søde sager.

Visitten tager ca. en time.

Frøkenen inviterer til te på Skibsklarerergaarden

http://helsingormuseer.dk
Organizer Museerne Helsingør
Venue Skibsklarerergården
Strandgade 91, Helsingør, Danmark
Date 7. March 2024
Open from 16:00 to 17:00

Velkommen til en helt særlig oplevelse på Skibsklarerergaarden i Helsingør, hvor vi åbner dørene for en event, som vi kalder "Frøkenen Inviterer til Te."

Denne begivenhed er en unik invitation til at træde ind i historien og opleve charmen fra en svunden...

Frøkenen inviterer på te på Skibsklarerergaarden.
Velkommen til en helt særlig oplevelse på Skibsklarerergaarden i Helsingør, hvor vi åbner dørene for en event, som vi kalder "Frøkenen Inviterer til Te." Denne begivenhed er en unik invitation til at træde ind i historien og opleve charmen fra en svunden tid. Frøkenen, en eventyrlig fortæller, vil være din guide gennem de velbevarede lokaler, der næsten ikke har ændret sig siden 1780'erne, selvom husets rødder går helt tilbage til det 16. århundrede. Efter denne fascinerende rejse gennem husets historie vil alle samles i den fine stue, hvor tidsrejsen fortsætter over en kop velduftende te og lækre søde sager. Visitten tager ca. en time.
See more
60,00 DKK