Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Fra ruinene etter pandemien, kom Bandet ISABEL AND THE SHRIMPDOGS! (eksplosjon)

Dette bandet har opprinnelse fra den skjulte delen av Bodø, ShrimpTOWN. der de først møttes for ca sju hundeår siden (rundt ett menneskeår) og begynne å produsere sanger. I denne prosessen ble den nye sjangeren “SEAFUNK” dannet.

SEAFUNK er en sjanger som består av funky bass og gitar, hardtslående og funky trommer, og en ekstremt havsalt, tøff og funky vokal. bandet har etter disse syv hundeårene opptredt på arrangementer som UKM og Rock Mot Rus. Disse representantene fra shrimpTOWN er ganske lett å kjenne igjen ut ifra deres flotte og dyre designer uniformer som de har fått spesiallaget fra en designer fra ITALIA (Pasta eksplosjon).

Disse flotte fargerike rosa draktene ble fraktet fra Italia til Norge på en seng av lavendel og kjøpt videre fra Partyman (konfetti-eksplosjon).

Bandet består av ingen ringere enn Aisha Wahome på Vokal, Julius Krokslett på Trommer, Lukas Johansen på Gitar, Isabel Mjelde Karlsen på Gitar og Isak Fleines på Bass.

Isabel And The Shrimpdogs har én oppgave, og kun én oppgave på denne scenen, det er å “SHRIMP OUR WAYS INTO YOUR HEARTS” (Ekstremt kul avsluttende eksplosjon)

Isabel and the Shrimpdogs // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 7. March 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Fra ruinene etter pandemien, kom Bandet ISABEL AND THE SHRIMPDOGS! (eksplosjon)

Dette bandet har opprinnelse fra den skjulte delen av Bodø, ShrimpTOWN. der de først møttes for ca sju hundeår siden (rundt ett menneskeår) og begynne å produsere sanger. I denne...

There are currently no tickets in sale for this event.