Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DANDUG AS

Østre Gasværk præsenterer ny forsanger og frisk energi til turneen i 2024

Østre Gasværk, det anerkendte band kendt for deres hyldest til Kim Larsens sange fra Gas1-pladen til Kim Larsen og Kjukken, har store nyheder at dele med deres trofaste fans og musikentusiaster. Efter et imponerende forløb siden deres dannelse i 1997, har bandet besluttet at tage deres musikalske rejse til nye højder i 2024.

**Ny Forsanger, Ny Energi: Dennis Otte Nielsen tager roret**

Østre Gasværk er glade for at præsentere deres nye forsanger, Dennis Otte Nielsen. Med et forfriskende pust af energi og passion bringer Dennis nyt liv til bandet og løfter arven fra Kim Larsen med sin unikke vokale stil.

Dennis Otte Nielsen udtaler: "Det er en ære at være en del af Østre Gasværk, og jeg ser frem til at dele scenen med mine talentfulde bandkolleger. Kim Larsens musik har en særlig plads i alles hjerter, og jeg er begejstret for at bringe vores egen fortolkning til publikum rundt omkring i Skandinavien."

**Tour 2024: En Hyldest til Kim Larsen**

Østre Gasværk vil fortsætte deres tradition med at turnere rundt i hele Skandinavien og levere uforglemmelige optrædener, der hylder Kim Larsen og hans musikalske arv. Publikum kan forvente de velkendte toner fra Kim Larsens store sang katalog, leveret med frisk energi og entusiasme fra det nye lineup.

**Østre Gasværk er:**
- Sang: Dennis Otte Nielsen
- Trommer: Martin De Vos
- Guitar: Michael Møller Porsborg
- Bas: Christian Houmann
- Altmuligmand: Lars Samuelsen

**Følg Østre Gasværk på sociale medier:**
Besøg Østre Gasværks Facebook-side for opdateringer, bag kulisserne og eksklusivt indhold: www.facebook.com/ostregasvaerk.dk

Østre Gasværk ser frem til at dele den nye rejse med deres dedikerede fans og skabe uforglemmelige musikalske øjeblikke sammen på landevejen i 2024.

Østre Gasværk en hyllest til Kim Larsen

Organizer DANDUG AS
Venue Sjøboden Live Scene
Bryggegata 6, Mandal, Norge
Date 28. March 2024
Open from 14:00 to 16:00

Østre Gasværk præsenterer ny forsanger og frisk energi til turneen i 2024

Østre Gasværk, det anerkendte band kendt for deres hyldest til Kim Larsens sange fra Gas1-pladen til Kim Larsen og Kjukken, har store nyheder at dele med deres trofaste fans og...

Billetter
369,00 NOK