Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Endelig er det igjen tid for feiring av Saint Patrick's Day og det skal vi selvsagt være med på! Kle deg gjerne opp i grønt og ta del i feiringen av Irlands nasjonaldag - kanskje den kuleste nasjonaldagen av de alle? I år velger vi å feire den litt ekstra tidlig, siden selve nasjonaldagen er på søndag og det er hopprenn i Vikersund på lørdag.

Kjøkkenet vårt er åpent som vanlig denne kvelden og vi serverer vår ordinære meny frem til kl. 21:00. Vi har i år valgt å droppe tradisjonell irsk mat, da vi har sett at det ikke er så fryktelig interessant for folk. Vi åpner som kjent kl. 17:00 denne dagen, mens Bill vil begynne å spille kl. 22:00.

Bill Booth er en amerikansk musiker som spiller både gitar og fiolin - noe han også vil gjøre denne kvelden. Han fokuserer på irsk og keltisk musikk (både sine egne låter, men selvsagt også de tradisjonelle låtene som vi alle kan). Du visste kanskje ikke at Bill har vært fast medlem i Sambandet? Joda, det har han - selv om det nå er mange år siden han forlot bandet. Gled deg til en hyggelig kveld med mange av de sangene som man kanskje ikke vanligvis hører på norske puber - rett og slett en kveld med The Dubliners, The Pogues og mange flere!

PRISER:
Inngang (via tikko.com): 150,- kroner per person (eks. billettavgift)
Inngang (i døra ved tilgjengelighet): 200,- kroner per person

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller dersom du ønsker å booke bord for vanlig bespisning tidligere på kvelden, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Links to artist

Irsk aften med Bill Booth på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 15. March 2024
Open from 17:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 18

Endelig er det igjen tid for feiring av Saint Patrick's Day og det skal vi selvsagt være med på! Kle deg gjerne opp i grønt og ta del i feiringen av Irlands nasjonaldag - kanskje den kuleste nasjonaldagen av de alle? I år velger vi å feire den litt ekstra tidlig, siden selve...

Ordinær billett
158,00 NOK