Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester inviterer til forårskoncert med fransk og amerikansk koncertprogram – og naturligvis med Gershwins udødelige orkesterværk ”En Amerikaner i Paris” fra 1928. Fra den transparente, elegant parfumerede franske velklang i form af musik af bl.a. Claude Debussy, Camille Saint-Saens og Hector Berlioz til det amerikanske storladne, velsmurte orkesterdrøn af Leonard Bernstein og Georg Gershwin. I den amerikanske afdeling findes også eftermiddagens solist, det unge fremadstormende stortalent på horn, 19-årige Malthe Fink-Jensen, som opfører Carmichaels jazzstandard Stardust fra 1927 i nyt arrangement for harmoniorkester og solohorn af Noah Zurak Værum.
Eftermiddagens dirigent er Klaus Tönshoff, der ved siden af sit arbejde som klarinettist i DR Symfoniorkesteret, er en af landets mest efterspurgte blæserinstruktører.

LTH forårskoncert 2024

http://www.lth.dk
Organizer Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester
Venue Lundtofte kulturhus kl. 16
Date 17. March 2024

Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester inviterer til forårskoncert med fransk og amerikansk koncertprogram – og naturligvis med Gershwins udødelige orkesterværk ”En Amerikaner i Paris” fra 1928. Fra den transparente, elegant parfumerede franske velklang i form af musik af bl.a....

Standard
100,00 DKK
Unge under 25 år
50,00 DKK