Bare Teater // Guds utsendte - en fotballfabel

Sentralen, Oslo
18. February 2018
Doors open at 19:30
Doors closes at 21:15
Event starts at 20:00
http://www.bareteater.no/index.php/produksjon/80-god-s-official

This event has concluded already.

Det målet var ikke et mål! Kompisene Cliff og Degsy blir sønderknust da det de mener er en «meget tvilsom» dommeravgjørelse fører til at favorittlaget deres rykker ned. De tar hevn, i rettferdighetens navn, og bortfører dommeren. Løsepengene? Kampen må annulleres og spilles om igjen.

Etter hvert som denne halvgale planen begynner å gå dårlig, oppdager de snart at dommeren de har kidnappet er mer irriterende av banen enn på den.Og at det å bli en helt kanskje ikke starter med kidnapping.

Guds utsendte - en fotballfabel (Gods Official - a football fable) av Robert Farquhar handler om å elske fotball så mye at man er villig til å gjøre ALT for laget sitt. Og ha en kompis som blir med. Om et mål som ikke er et mål, som ikke bør være et mål, som aldri burde vært et mål. Om det åttifjerde minuttet, da det hele skjedde. Eller ikke skjedde.

Men mest av alt handler det om lidenskap. For fotball, for vennskap, for damer.
En skarp og vittig historie om to helt vanlige fyrer som tar lidenskapen sin inn i grenseland. For hvor langt er det egentlig greit å gå for laget sitt?

Vil den korttenkte duoen få seieren de håper på, eller har de scoret et spektakulært selvmål?
Kjærlighet, lidenskap og vennskap får rødt kort i et morsomt blikk på alt som kunne vært, både på og utenfor fotballbanen.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve