Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Tidevann, en nordnorsk popgruppe med dype røtter i nordisk musikktradisjon, ble dannet våren 2023. Bandet har jobbet med å skape sitt eget distinkte lydbilde som kombinerer melodiske pop arrangementer med poetiske nordnorske tekster, åpne lydlandskap og tidvis suggererende og energiske rytmer.

Tidevann er frontet av den karismatiske vokalisten Solveig Næstby som synger på dialekt og utforsker emosjonelle dybder og refleksjoner om livets kompleksitet. Den tidvis sarte men også kraftfulle stemmen til Solveig, kombinert med allsidige og atmosfæriske arrangementer, gjør Tidevann til et band som skiller seg ut på den norske popscenen. Jim Raymond Hansen på gitar/bass/keys og Stig-Rune Holien på trommer/perk/keys kompletterer trioen, fargelegger og skaper Tidevanns lydlandskap. Med innovativ lyddesign og arrangementer som utfordrer lytteren, omsluttes vokalen på en måte som resulterer i en dynamisk, sømløs lytteopplevelse.

Bandets låter er en blanding av moderne electronica, organiske instrumenter og nakne tekster om det skumleste som finnes - livet!

Dette skaper en lytteopplevelse som appellerer og treffer hjertet til et bredt publikum.

Bandet har jobbet målbevisst og strukturert mot singelslipp og første konsert. Videre planlegger de turné. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, Tidevann er endelig klare for å ta sitt publikum med på en musikalsk reise samtidig som de er fast bestemt på å fortsette å utforske musikkens grenser og dele sin lidenskap for det nordnorske.

Tidevann, fyldig som havet, øredøvende sart.

Links to artist

Tidevann // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 14. March 2024
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Tidevann, en nordnorsk popgruppe med dype røtter i nordisk musikktradisjon, ble dannet våren 2023. Bandet har jobbet med å skape sitt eget distinkte lydbilde som kombinerer melodiske pop arrangementer med poetiske nordnorske tekster, åpne lydlandskap og tidvis suggererende og...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
100,00 NOK