Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Doors: 19:00 // Show start 20:00
Cc: 200 kr // Id: 20+

Kristoffer Sørensen, semifinalist fra The Voice 2023, tar gitaren på ryggen og legger turen innom Uhørt. Med seg har han akustiske versjoner av låter han spilte på TV, en del låter han ikke fikk lov til å spille på TV, samt et knippe egenskrevne numre.

Den munnrappe rockevokalisten gjorde seg kjent i de tusen hjem da han kjempet seg til en semifinaleplass i årets sesong av The Voice. Ina Wroldsen var hans mentor. Kristoffer byr på kraftige raspete vokalprestasjoner med akustisk akkompagnement og veldig tilstedeværelse fra scenen, ispedd anekdoter og lettbeint prat mellom sangnumrene.

Spotify:
open.spotify.com/album/3ET0jnT9GULrRLgcef8jq9?si=bb5DqFLtSRaWOnQMiqZkxw


------------------------------------------------------------------

SOL består av Mari Solberg og Brandon Ballin.
SOL spiller melodiøs folk-pop med innslag av sjelfull bluesrock der klar vokal og drivende gitar er i fokus. SOL gir deg både egne låter og kreative covertolkninger i en beroligende og fengslende presentasjon.
Denne gangen har duoen også med seg Jørgen Knudsen på keys og gleder seg til å presentere låtene sine i et større lydbilde

Spotify:
open.spotify.com/artist/41zUr1DtOapEJVdsIjS5J3?si=eRu6FIMUQEeXgE8g4lUZIQ

Sol // Kristoffer Sørensen

https://fb.me/e/4XXeS3kmk
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 14. March 2024
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors: 19:00 // Show start 20:00
Cc: 200 kr // Id: 20+

Kristoffer Sørensen, semifinalist fra The Voice 2023, tar gitaren på ryggen og legger turen innom Uhørt. Med seg har han akustiske versjoner av låter han spilte på TV, en del låter han ikke fikk...

Ordinær
ID: 20 +
200,00 NOK